Weekend cu Festivaluri artistice si activitati pentru copii, la Iulius Mall Suceava

Festivalul Voinicelul_IM SV_2014Sfârşitul de săptămână aduce noi evenimente pentru bucovinenii care vin la cumpărături şi îşi petrec timpul liber în Iulius Mall Suceava. Festivaluri artistice susţinute de cei mai talentaţi copii, activităţi recreative pentru prichindei, teatru de păpuşi şi premii pe gustul clienţilor sunt propunerile Iulius Mall Suceava pentru zilele următoare, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, sâmbătă, 17 mai 2014, de la ora 08.30, preşcolarii dornici să îşi demonstreze calităţile artistice vor oferi un spectacol deosebit, ritmat şi cu multă voie bună. Etajul Iulius Mall Suceava găzduieşte etapa zonală a celei de-a XII-a ediţii a Festivalului „Voinicelul”, organizat deInspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

Prichindeii vor încânta publicul cu dansuri, cântece interpretare vocală sau instrumentală, poezii recitate cu intonaţie, tradiţii şi obiceiuri din zonele pe care le reprezintă. Etapa judeţeană a festivalului – concurs va fi organizată tot la Iulius Mall, pe 31 mai şi 1 iunie 2014.

Ziua de sâmbătă continuă cu întâlnirile distractive îndrăgite de copii. De la ora 12.00, la KidsLand se desfăşoară o nouă sesiune a atelierelor de creaţie. Sub îndrumarea specialiştilor, năzdrăvanii îşi vor dezvolta îndemânarea în a realiza decoraţiuni şi alte obiecte tematice. De la ora 16.00, este timpul pentru o nouă petrecere alături de clovnul Bobo. În compania simpaticului personaj, prichindeii se vor juca, vor participa la concursuri şi vor primi dulciuri.

În document se arată că, duminică, la Iulius Mall Suceava continuă evenimentele dedicate copiilor talentaţi. De la ora 09.00, la etaj, are loc prima ediţie a Festivalului judeţean „Artis”. Proiectul are ca scop încurajarea şi promovarea laturii artistice a micilor şcolari, care vor oferi momente de dans tradiţional şi modern, precum şi de interpretare muzicală. Organizatori sunt Eco-Şcoala Gimnazială Bosanci, Şcoala Gimnazială „Grigore Ghica Voievod” Suceava, Şcoala Gimnazială „Acad. H. Mihăiescu” Udeşti, Şcoala Gimnazială ,,Dimitrie Păcurariu’’ Şcheia şi Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava.

Tot duminică, de la ora 11.00, în zona KidsLand, cei mici primesc o nouă invitaţie la teatru de păpuşi. Ştrengarii vor avea prilejul să se întâlnească cu personajele din poveştile îndrăgite.

Până pe 18 mai, clienţii sunt răsplătiţi pentru pofta lor de shopping cu meniuri pe gustul lor. Zilnic, primii 70 de vizitatori care fac cumpărături de minimum 150 de lei de la brandurile preferate vor fi premiaţi instant cu vouchere pentru a merge la masă, valabile la orice restaurant din Food Court sau la Ristorante Casanova. În plus, primii 100 de clienţi care vor veni la Centrul Info cu bonuri în valoare de minimum 100 de lei vor primi o băutură răcoritoare.

Pasionaţii de artă pot vizita expoziţia „Natura în instantanee cromatice”, până pe 9 iunie. 25 de lucrări cu peisaje şi flori, sub semnătura artistului Ioan Bodnar, sunt prezentate la Iulius Mall Suceava.