Concurs de dans, targ handmade si surprize pentru copii, in weekend, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Concurs de dans_IM SV_2014Zile bogate în evenimente speciale îi aşteaptă pe bucovineni la Iulius Mall Suceava. Târg de obiecte lucrate manual, concurs de dans, teatru de păpuşi şi activităţi recreative pentru cei mici sunt propunerile pentru acest week-end ale îndrăgitei destinaţii de shopping şi petrecere a timpului liber, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, de vineri până duminică, în perioada 23 – 25 mai 2014, Iulius Mall Suceava găzduieşte o nouă ediţie a Târgului de Obiecte Handmade. Piese vestimentare, bijuterii, accesorii şi decoraţiuni lucrate manual de către artizani talentaţi vor putea fi admirate şi cumpărate de toţi iubitorii de articole unicat.

În document se arată că, sâmbătă este zi cu dans la Iulius Mall Suceava. Copiii talentaţi ai şcolilor şi cluburilor din judeţ vor oferi un spectacol cu mişcări antrenante şi elegante. De la ora 10.00, bucovinenii vor fi încântaţi cu un maraton de ritmuri, în cadrul concursului de dans organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Palatul Copiilor Suceava. Elevi cu vârste între 6 şi 18 ani îşi vor demonstra abilităţile de mari dansatori la categoriile: dans modern, dans sportiv, dans popular stilizat, dans contemporan, dans de caracter, fantezie coregrafică, dans clasic, dans cu temă şi balet modern.

Tot sâmbătă, de la ora 12.00, distracţia continuă la KidsLand, acolo unde se vor desfăşura ateliere de creaţie. Prichindeii vor putea realiza mici opere de artă, cu sprijinul specialiştilor. De la ora 16.00, clovnul Bobo îi invită pe cei mici la o nouă sesiune de joacă. Simpaticul personaj le-a pregătit copiilor concursuri, dulciuri şi multe surprize.

Duminică, de la ora 11.00, în zona KidsLand, năzdrăvanii se vor întâlni cu personajele din poveşti. Ştrengarii se vor amuza alături de marionete, la teatru de păpuşi.

Până pe 9 iunie, pasionaţii de artă pot vizita expoziţia „Natura în instantanee cromatice”, care reuneşte 25 de lucrări cu semnătura artistului Ioan Bodnar.


Intră acum și în grupul de