Festivitate de premiere ZNSt si Concert „Vita de Vie”, la USV

af vdv cu parteneri mediaÎn Grădina englezească din incinta USV, joi, 29 mai 2014, începând cu ora 20:00, va avea loc festivitatea de premiere a competițiilor desfășurate în cadrul Zilelor și Nopților Studențești din Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, împreună cu un concert susţinut de formația Viţa de Vie, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii instituţiei de învăţământ superior.

Potrivit sursei citate, în deschiderea concertului va cânta trupa suceveană Nightmarion. Evenimentele vor avea loc în Grădina Englezească a USV sau în Auditorium ”Joseph Schmidt”, în cazul unor condiții meteo nefavorabile.

Vița de Vie este o formație de rock alternativ (ocazional influențe rap, hardcore, jazz și reggae) formată în 1996, ce-i are acum în componență pe: Adrian Despot – chitară şi voce, Sorin Tanase – tobe, Cezar Popescu – chitară, Adrian Ciuplea – bass, Mihai Ardelean – clape. Primul lor album, „Rahova”, a fost lansat în 1997, iar cel mai recent, denumit ”Acustic”, a fost lansat pe 8 aprilie 2013, la Teatrul Naţional Bucureşti. Vița de Vie desfășoară în acest an turneul național Fenomental pentru a aniversa alături de fani 15 ani de la apariția pe piața muzicală din România a celui mai vândut album al trupei.

Trupa Nightmarion este una nouă pe scena muzicală formată din studenți și elevi suceveni. Pornind de la experiență acumulată în cadrul trupei Okra, Cosmin Manolache, Edi Schwartz, Adrian Jureschi, Alex Florea și Alex Tipa revin cu un proiect nou şi interesant.

„Vă așteptăm pe 29 mai în Grădina englezească a Universităţii << Ştefan cel Mare >> Suceava!”, transmit organizatorii evenimentului.