Festival al Miscarii, Targ Handmade si activitati recreative, in weekend, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Festivalul Bucurie in miscare_IM SV_2014Încă un sfârşit de săptămână cu shopping şi distracţie îi aşteaptă pe bucovineni la Iulius Mall Suceava. Competiţii sportive, târg al obiectelor lucrate manual, teatru de păpuşi, ateliere de creaţie şi alte activităţi pentru prichindei sunt evenimentele care îi vor încânta pe amatorii de cumpărături şi recreere, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, de vineri până duminică, în perioada 13 – 15 iunie 2014, toţi iubitorii de sporturi sunt aşteptaţi la Iulius Mall Suceava, unde se desfăşoară Festivalul „Bucurie în mişcare”. Evenimentul va cuprinde demonstraţii de karate, fitness, aerobic, tae bo, kangoo jumps, zumba, cycling şi alte sporturi, pentru ca bucovinenii să aleagă modul preferat de a-şi menţine forma fizică. Mai mult, doritorii vor putea participa la peste 30 de concursuri: badminton, volei, tenis cu piciorul, minitenis de câmp, minibasket, bubble football, football target, ski race, tir cu arcul, ştafetă jaloane, ştafetă în saci şi alte probe cu energie, pentru toate vârstele.

În aceeaşi perioadă, amatorii de obiecte unicat sunt invitaţi la Târgul Handmade, desfăşurat la parterul Iulius Mall Suceava. Artizanii cu imaginaţie îşi vor prezenta creaţiile, oferind vizitatorilor cele mai frumoase articole lucrate manual. Bijuterii, piese vestimentare, accesorii, decoraţiuni, tablouri şi multe alte piese realizate prin tehnici inedite vor putea completa colecţiile iubitorilor de obiecte handmande.

Aşa cum i-a obişnuit pe cei mici, Iulius Mall Suceava a pregătit şi pentru acest week-end numeroase activităţi dedicate prichindeilor. Sâmbătă, de la ora 12.00, în zona magazinelor pentru copii se organizează o nouă sesiune de ateliere de creaţie. Copiii se vor distra alături de prieteni, realizând diverse obiecte decorative. De la ora 16.00, năzdrăvanii au liber la joacă în compania clovnului Bobo. Jocuri, concursuri, dulciuri şi farse sunt surprizele pentru ştrengarii dornici de distracţie.

Copiii care vin la Iulius Mall Suceava vor avea motive de bucurie şi duminică. De la ora 11.00, în zona magazinelor pentru copii,va fi prezentată o piesă de teatru de păpuşi.

În document se arată că, până pe 15 iunie, periplul clienţilor prin magazinele Iulius Mall Suceava poate continua cu „aventuri în România”. Sâmbătă şi duminicăvor fi desemnaţi, prin tragere la sorţi, ultimii doi câştigători ai vacanţei în mijlocul naturii.

Sejururile sunt valabile pentru două persoane şi includ cazare în regim demipensiune pentru patru nopţi. Transalpina, Bran, Delta Dunării, Sighişoara, Transfăgărăşan, Apuseni, Maramureş şi Transilvania sunt destinaţiile pitoreşti fascinante unde clienţii norocoşi se vor relaxa. La tombolă participă toţi clienţii care fac cumpărături de cel puţin 100 de lei de la brandurile preferate. În plus, primii 150 de clienţi ai fiecărei zile primesc cadouri garantate, constând în băuturi răcoritoare, accesorii utile în expediţii şi vouchere de cumpărături.

 


Intră acum și în grupul de