“Salonul Auto Bucovina” 2014 revine pe esplanada Casei de Cultura din Suceava


Intră acum și în grupul de

Afis SAB 2014Fii la curent cu noutățile din lumea auto la Salonul Auto Bucovina 2014 – locul unde cei mai renumiți dealeri auto din Moldova se aliniază la grila de start, transmit organizatorii grandiosului eveniment, într-un comunicat de presă.

„Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în asociere cu Primăria Municipiului Suceava are plăcerea de a vă invita la cea de a XI-a ediţie a SALONULUI AUTO BUCOVINA 2014 și cea de a VII-a ediție a EXPO FINANCE 2014.

Manifestarea, eveniment de referinţă pentru industria auto, este specializată în autoturisme; autoturisme de teren; microbuze; vehicule utilitare uşoare; echipamente şi accesorii pentru autovehicule, echipamente şi aparatură pentru service auto, piese şi accesorii auto; Car Audio & Security; tuning; închirieri auto; şcoli de şoferi, transportatori; servicii financiare și asigurări”, se arată în document.

Sursa citată susţine că evenimentul se va desfăşura în perioada 20 – 22 iunie 2014 pe Esplanada Casei de Cultură Suceava, cu ocazia Zilelor Municipiului Suceava, și va putea fi vizitată zilnic între orele 10:00 – 18:00.

Pe perioada salonului vor fi organizate prezentări ale celor mai noi modele de autoturisme, vor avea loc sesiuni de drive test ale participanților la eveniment și o tombolă cu premii speciale.


Intră acum și în grupul de