“Salonul Auto Bucovina” 2014 revine pe esplanada Casei de Cultura din Suceava

Afis SAB 2014Fii la curent cu noutățile din lumea auto la Salonul Auto Bucovina 2014 – locul unde cei mai renumiți dealeri auto din Moldova se aliniază la grila de start, transmit organizatorii grandiosului eveniment, într-un comunicat de presă.

„Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în asociere cu Primăria Municipiului Suceava are plăcerea de a vă invita la cea de a XI-a ediţie a SALONULUI AUTO BUCOVINA 2014 și cea de a VII-a ediție a EXPO FINANCE 2014.

Manifestarea, eveniment de referinţă pentru industria auto, este specializată în autoturisme; autoturisme de teren; microbuze; vehicule utilitare uşoare; echipamente şi accesorii pentru autovehicule, echipamente şi aparatură pentru service auto, piese şi accesorii auto; Car Audio & Security; tuning; închirieri auto; şcoli de şoferi, transportatori; servicii financiare și asigurări”, se arată în document.

Sursa citată susţine că evenimentul se va desfăşura în perioada 20 – 22 iunie 2014 pe Esplanada Casei de Cultură Suceava, cu ocazia Zilelor Municipiului Suceava, și va putea fi vizitată zilnic între orele 10:00 – 18:00.

Pe perioada salonului vor fi organizate prezentări ale celor mai noi modele de autoturisme, vor avea loc sesiuni de drive test ale participanților la eveniment și o tombolă cu premii speciale.