Trupa germana Tango Transit va sustine un concert de jazz, la Talcioc Cultural Suceava


Intră acum și în grupul de

Concert_Tango_TransitUniversitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, Centrul Cultural German Iași și Uniunea Germanilor Bucovineni Rădăuți organizează marţi, 24 iunie 2014, la ora 20.30, un concert de jazz al trupei germane Tango Transit, la Talciocul Cultural Suceava, sub egida „Zilelor Germanisticii Sucevene”, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii instituţiei de învăţământ superior.

Potrivit sursei citate, acordeonistul Martin Wagner, contrabasistul Hanns Höhn și percuționistul Andreas Neubauer îmbină muzica de jazz cu elemente de tango, cajun, blues îmbogățite cu influențe folclorice. Tango Transit intră într-un trialog de o mare expresivitate oferind o experiență sonoră provocatoare și plină de inspirație. După numeroase prezențe la festivalurile internaționale de jazz din întreaga lume, formația se află într-un turneu de promovare al noului album Akrobat lansat în primăvara acestui an la casa de discuri JAZZNARTS Records.

„Biletele pot fi procurate de la Talciocul Cultural Suceava, prețul unui bilet fiind de 5 lei pentru studenți și elevi și de 10 lei pentru publicul larg”, se arată în documentul citat.


Intră acum și în grupul de