“Vagabond”,expozitie fotografica si proiectie de film, la Shopping City Suceava

Fundața Umanitară Clopot – Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava organizează luni, 7 iulie  a.c., de la ora 19.30, vernisajul expoziției fotografice VAGABOND și proiecția filmului cu același nume.

VAGABOND este un proiect video care prezintă poveștile reale ale unor oameni care și-au urmat visurile. Coordonatorul proiectului este Ovidiu Jelea iar partenerii lui sunt NIKON, HP, BMW și formația URMA. La vernisaj va fi prezentat un film care va conține poveștile a cinci oameni despre care autorul spune că sunt adevărați eroi contemporani:
      1. Claudiu David, campion de raliu și pilot de teste la BMW România;
      2. David Neacșu, manager, explorator și organizatorul primei expediții românești pe Everest;
      3. Claudia Nițu, cea mai performantă campioană de Karate din România în cel mai dificil sistem;
      4. Rareș Dumitrescu, campion mondial de scrimă, medaliat cu argint la Olimpiada din 2012;
      5. Hadi Rahimian, medicul care a realizat prima operație in utero din România.

Vagabond poster“Proiectul VAGABOND s-a născut din dorința de a cunoaște, a face cunoscute și a învăța din experiențele unor oameni ale căror vieți sunt adevărate modele. Este un proiect pentru oameni vizionari și curajoși.

Fiecare dintre episoade este realizat cu un aparat foto și un laptop, călătorind cu o mașină și o rulotă în căutarea eroilor autentici. În timpul realizării filmelor autorul documentează fotografic un jurnal în care sunt scrise evenimentele și faptele care nu sunt prezentate în film. Aceste fotografii sunt subiectul expoziției organizate începând cu data de 7 iulie, când va avea loc vernisajul, la Shopping City Suceava”, arată organizatorii într-un comunicat de presă.

Aceştia mai precizează că la eveniment va fi prezent, pentru prima dată în Suceava, eroul primului episod, Claudiu David.
Claudiu este BMW International Senior Driver Trainer fiind singurul trainer BMW de altă naţionalitate decât cea germană care a obţínut această titulatură şi nu oricum ci reuşind cel mai mare punctaj din istoria prestigioasei şcoli BMW. Multiplu campion de raliu, deţinătorul celui mai bun timp pe o probă specială în Campionatul Mondial de Raliu, singurul român participant pe circuitele Nascar, Claudiu va putea fi întâlnit la vernisajul serialului Vagabond unde va răspunde cu drag celor care vor să afle detalii despre parcursul lui într-o lume fascinantă şi plină de adrenalină.