Acasă Evenimente Vrem sa aratam ca nu exista Romania fara vara la Mamaia si...

Vrem sa aratam ca nu exista Romania fara vara la Mamaia si iarna in Bucovina. Vezi cine spune


Intră acum și în grupul de

Promovarea Bucovinei la malul mării în acest week-end a fost apreciată de constănţeni dar şi de turişti.

La deschiderea Târgului de Turism al Bucovinei din Pavilionul expoziţional de la Mamaia, care s-a desfăşurat vineri au fost prezenți președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Ioan Nechifor, și viceprimarul municipiului Constanța Decebal Făgădău, care s-a arătat încântat de colaborarea cu partenerii din Suceava.



„Avem oferte complementare în cadrul acestui târg. Vrem să arătăm că nu există România fără vara la Mamaia și iarna în Bucovina”, a spus viceprimarul Decebal Făgădău, potrivit telegrafonline.

Târgul a continuat într-un spirit de sărbătoare sâmbătă și duminică, iar constănțenii care nu și-au făcut încă planuri de vacanță, dar și turiștii care vor să dea o fugă și la munte au avut ocazia să-și facă o impresie despre cele mai frumoase locuri din nordul Moldovei.

 Targul de Turism al Bucovinei

Vizitatori au consultat ofertele agențiilor de turism, dar chiar înainte să viziteze plaiurile bucovinene, au putut gusta din bunătăți tradiționale pregătite cu atenție și pricepere.

De asemenea, vizitatorii au admirat şi achiziţionat obiecte tradiționale, iar pentru iubitorii de muzică, Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu”, alături de câteva grupuri folclorice sucevene, a pregătit  spectacole de muzică și dansuri.

Prețul unei nopți de cazare la o pensiune bucovineană pornește de la 15 euro de persoană, în timp ce la un hotel de patru stele ajunge și la 60 de euro. Turiștii au de ales dintr-o mulțime de activități, de la clasicele excursii la mănăstirile pictate, la drumeții pe Munții Bucovinei, călărie și plimbări în aer liber prin satele pitorești. Prețul excursiilor pornește de la 25 de euro


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version