Festivalul International de Muzica pentru Tineret EURORITM aduce la Gura Humorului 40 de concurenti din sapte tari


Intră acum și în grupul de

La Gura Humorului, se desfăşoară în perioada 11-13 iulie 2014, Festivalul International de Muzica pentru Tineret EURORITM. 

Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala EUROVOICES, in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului si  Primaria 0rasului Gura Humorului.

Mesh-Euroritm-4-x-2-m

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Gura Humorului, în urma unei selectii riguroase a organizatorilor au fost alesi să participe la acest festival 40 de solisti din Romania si din strainatate cu varsta intre 15 si 35 de ani.

Astfel, vineri si sambata, 11-12 iulie 2014, incepand cu ora 18, va avea loc concursul pe grupe de varsta in Parcul Arinis, iar duminica, 13 iulie 2014 incepand cu ora 20, va avea loc Gala de Premiere a Festivalului International Euoritm.

Solistii finalisti au inscrise in portofoliul muzical premii la numeroase festivaluri de muzica sau emisiuni concurs de specialitate nationale si internationale si reprezinta talente reale si voci valoroase in curs de afirmare.

La editia 2014 a Festivalului International de Muzica EURORITM  vor participa  delegatii din Ucraina, Malta, Bulgaria, Turcia, Republica Moldova, Kazahstan, Romania.

Organizatorii festivalului vor oferi marelui castigator al TROFEULUI EURORITM suma de 3000 de lei  la care se va adauga premiul oferit de casa de productie MD Sound- productia unei melodii proprii ( compozitie, productie si promovare on line) in valoare de 2000 EUR.

Fiecare seara de concurs se va finaliza in acordurile muzicale ale Phoenix, Directia 5, Madalina Lefter, Fara Zahar si Xonia !

Juriul Festivalului International EURORITM 2014 este format din: Tolga Gurdil din Turcia (preşedinte), Miglena Georgieva din Bulgaria, Iurie Levcic din Ucraina, Corneliu Muresanu, Simona Ionascu, George Vanvu din Romania.

 


Intră acum și în grupul de