Festivalul „Din stejar, stejar rasare”, la Cajvana


Intră acum și în grupul de

În oraşul Cajvana va avea loc duminică, 13 iulie, ediţia a III-a a Festivalului folcloric „Din stejar, stejar răsare”, manifestare care se înscrie în programul „Zilele oraşului Cajvana”.

Între orele 12:00 – 13:00, Fanfara „Crai Bucovinean” din Todireşti va deschide programul, fiind urmată de Ansamblul „Muguraşii” din Cajvana, Orchestra şcolii din Botoşana, ansamblurile „Muntenii Broştenilor” din Broşteni, „Bilcuţa” din Bilca, „Speranţa Cetăţii” din Siret, „Ţânţăroiul” din Iaslovăţ, „Rapsodia Leşului” din Bistriţa, elevi de la Şcoala Populară de Arte „Ion Irimescu” Suceava, „Tudoreanca” din localitatea Tudora, judeţul Botoşani, Formaţia de dansuri tradiţionale din localitatea Mirosloveşti din judeţil Iaşi, „Stânjenelul” din Stroieşti, Ansamblul din Poieni Solca şi Ansamblul „Plaiurile Soloneţului” din Soloneţ.

afis zilele cajvana

Pe scena amenajată în aer liber, în apropierea Căminului Cultural din Cajvana, vor evolua şi soliştii de muzică populară Nicoleta şi Serafim Cojocaru, Andreea Chisăliţă, Alexandru Brădăţan, Alexandru Sahlean, Doina şi Ciprian Pietroaie, precum şi alţi invitaţi speciali.

După ora 20:00, publicul se va întâlni cu îndrăgiţii artişti din Ansamblul „Stejărelul” din Cajvana, Ansamblul „Kozaciok” din Bălcăuţi, Ansamblul „Arcanul USV” al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, Călin Brăteanu şi invitaţii săi. Seara de duminică se va încheia cu un superconcert susţinut de Lora.

Prof. Seserman Lidia Loredana


Intră acum și în grupul de