Patru zile de concerte la Falticeni de zilele orasului. Vezi ce surprize a pregatit Primaria

Zilele Fălticeniului se vor desfăşura, în acest an, pe perioada a patru zile, în perioada 17-20 iulie, fiind invitate toate categoriile de consumatori ai actului de cultură şi divertismentului: lansări de carte, spectacole de muzică uşoară şi populară, activităţi religioase, competiţii sportive.

Potrivit Primăriei Fălticeni, pe scena din Piaţa „Nada Florilor” vor evolua cunoscuţi solişti şi formaţii de muzică uşoară şi populară, precum şi tinere talente locale.

Sunt invitate trupele AURA, DAGGU PROJECT (Germania), artistele Ana Lesko, Anda Adam, Corina, Paola.

Pe Stadionul „Tineretului” va fi organizat un turneu internaţional de fotbal feminin, la care vor participa echipe din România, Ungaria şi Republica Moldova, iar sala de sport a Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu” va găzdui un turneu de tenis de masă în cadrul circuitului AMATUR.

ZILELE MUNICIPIULUI FALTICENI

Duminică, 20 iulie, după Sfânta Liturghie de la Biserica „Sfântul Ilie”, va avea loc o procesiune religioasă cu Sfinte Moaşte. În aceeaşi zi vor fi sărbătorite cuplurile fălticenene care aniversează 50 de ani de căsnicie.

La Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” se va desfăşura ediţia a IX-a a Festivalului – Concurs Folcloric Naţional „Şezătoarea copiilor”, gala laureaţilor urmând a avea loc în

Piaţa „Nada Florilor”.

Şi în acest an, un moment aparte în cadrul manifestărilor va fi cel al premierii elevilor care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile şcolare.

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Primăria Municipiului Fălticeni şi Asociaţia Produs în Bucovina, va organiza ce-a de-a doua ediţie a Târgului de produse tradiţionale – Alimenta Tradiţional Fălticeni.

Pe aleea pietonală va fi organizat “Târgul meşterilor populari” şi, în premieră, un târg de antichităţi. Bâlciul de Sfântul Ilie îşi va desfăşura activitatea în zona gării.

 

Zilele Municipiului Fălticeni sunt organizate de Primăria Municipiului Fălticeni şi Consiliul Local Fălticeni în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Suceava, Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi.