Weekend de poveste pentru prichindei si concert „Subcarpati”, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

După prima săptămână de şcoală, copiii sunt invitaţi la Iulius Mall Suceava pentru a se bucura de evenimente recreative dedicate lor.

În acest sfârşit de săptămână, cei mici vor participa la activităţi distractive, antrenante şi educative, promite conducerea Iulius Mall Suceava.

Ştrengarii pricepuţi în bucătărie îşi vor da din nou întâlnire la Restaurantul Casanova, duminică, de la ora 13.00, unde vor realiza o reţetă nouă, reprezentativă pentru gastronomia italiană – gnocchi. Atelierul de gătit îi va ajuta pe copii să descopere mici secrete ale artei culinare, alături de clovnul Bobo. Echipaţi cu şorţuri, prichindeii se vor distra combinând ingrediente şi vor savura preparatul făcut chiar de ei.

 Afis Atelier de gatit_IM SV_2014

O oră mai târziu, de la 14.00, cei mici, dar şi cei mari, se pot distra la competiţiile cu maşini teleghidate. În zona Food Court se va desfăşoara Mini Grand Prix-ul Iulius Mall Suceava, pe categorii de vârstă. Cursele în miniatură se vor desfăşura pe circuitul special amenajat pentru amatorii de competiţii, iar cei mai iscusiţi în mânuirea din telecomandă a autovehiculelor vor fi răsplătiţi cu premii. Fiecare participant va trebui să parcurgă circuitul de trei ori, timpul său fiind înregistrat în clasamentul general. La finalul competiţiilor vor fi anunţaţi concurenţii din top 10, iar primii trei clasaţi vor câştiga maşini teleghidate, băuturi răcoritoare şi rechizite, se arată într-un comunicat de presă transmis de Departamentul de PR din cadrul complexului comercial.

Afis Mini Grand Prix_IMSV_2014

De asemenea, micile domnişoare sunt aşteptate la atelierul de creaţie vestimentară pentru păpuşi, desfăşurat sub atenta îndrumare a specialiştilor. Atelierul va fi organizat în zona Kidsland, de la ora 15.00. Fetiţele vor croi cele mai frumoase hăinuţe pentru prietenele lor, înnoind astfel garderoba păpuşilor preferate. Participantele vor realiza rochii accesorizate cu paiete, mărgeluţe, bentiţe şi alte podoabe. Croitoresele amatoare pot veni însoţite cu păpuşa lor favorită sau pot cumpăra una din magazinele dedicate copiilor. Materialele necesare pieselor de îmbrăcăminte vor fi oferite de Iulius Mall.

 Afis Atelierul de papusi_IMSV_2014

Înscrierile la competiţiile cu maşini, atelierul de creaţie vestimentară pentru păpuşi şi lecţiile de gătit se fac la Centrul Info sau la telefon 0230/208.700, participarea fiind gratuită.

Pentru cei mari, amatori de distracţie, vineri, de la ora 22.00, Bowling Club Strikers din Iulius Mall Suceava organizează un concert al trupei Subcarpați, se mai arată în comunicatul transmis.

Mai mult decât atât, până pe 21 septembrie, „Iulius Mall Suceava scoate premiile la tablă”. Clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei vor participa la tombola toamnei. Trei clienţi vor câştiga câte o bicicletă BMX, la extragerile programate duminica. Zilnic, vor fi desemnaţi, prin tragere la sorţi, câştigătorul unei perechi de role, cel al unui skateboard şi cel al unei perechi de căşti Sony. În plus, Iulius Mall Suceava oferă premii instant pe gustul tuturor: rechizite, genţi şi ghiozdane, creioane colorate, vouchere de cumpărături şi multe alte surprize.


Intră acum și în grupul de