Acasă Evenimente FOTO Ministrul Fondurilor Europene a gustat din Bucovina. El a participat la...

FOTO Ministrul Fondurilor Europene a gustat din Bucovina. El a participat la deschiderea Targului Produs in Bucovina


Intră acum și în grupul de

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a participat, vineri, la deschiderea Târgului Produs în Bucovina care se desfăşoară de vineri până duminică în parcarea Iulius Mall.

Teodorovici a fost însoţit de preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, de prefectul Florin Sinescu, primarul Ion Lungu, senatorii PSD Neculai Bereanu şi Ovidiu Donţu, deputatul Cezar Cioată, dar şi directori de instituţii descentralizate, cum ar fi Vasile Costan, directorul Direcţiei Agricole sau Mirela Adomnicăi, directorul AJOFM.



La Târgul Produs în Bucovina au fost prezenţi la deschidere şi numeroşi primari din judeţ care urmau să participe la o întâlnire cu Teodorovici.

Ministrul Fondurilor Europene a vizitat toate standurile din târg şi a gustat din produsele prezentate de producătorii bucovineni, atât preparate din carne, lactate, produse de patiserie, dar şi sucuri sau afinată.

El a discutat cu fiecare despre ceea ce produc dar şi cum văd să se dezvolte în continuare, iar la solicitarea unuia dintre producători, a explicat că din luna octombrie vor fi postate pe site-ul ministerului informaţiile privind modul în care vor putea depune cereri de finanţare cu fonduri europene în finanţarea 2014-2020.

Teodorovici a mai spus că pentru aceşti producători există şi o schemă de finanţare asigurată de Ministerul Finanţelor.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version