Seminar de Geopolitica cu John Perkins la USV


Intră acum și în grupul de

Cunoscutul economist de vârf, scriitor, activist pentru o economie durabilă şi pentru o planetă curată, John Perkins, va susține, vineri, 10 octombrie 2014, de la ora 17.00, în Aula din Corpul E al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, un seminar cu tema „Geopolitică. Apel la acțiune”.

John Perkins_universitati_05_suceava

Seminarul face parte dintr-o serie de evenimente organizate de Asociaţia Pachamama România şi Asociaţia Heritage – Partener UNESCO și sunt invitati să participe studenți, profesori, personalități din domeniul academic și toți cei care sunt interesați de tematicile și operele cunoscutului economist și scriitor John Perkins.

John Perkins este co-fondator Pachamama Alliance și autor de top. A scris Confessions of an Economic Hit Man -„Confesiunile unui Asasin Economic”, Shapeshifting, Hoodwinked: An Economic Hit Man Reveals, Why the World Financial Markets Imploded – cărţi care au devenit bestseller-uri la scurt timp de la lansare.

John Perkins a acordat numeroase interviuri apărând în mai multe filme documentare printre care şi Zeitgeist: Addendum, The End of Poverty, Four Horsemen (2012).

Intrarea la eveniment este liberă.


Intră acum și în grupul de