Mirel Manea, artistul aplaudat de 5.000 de suceveni la „Simfoniile de Toamna”, revine la Suceava intr-un concert caritabil organizat de Clubul Rotary


Intră acum și în grupul de

 După succesul pe care l-a avut în cadrul ediţiei a III-a „Simfoniilor de Toamnă”, Clubul Rotary Suceava-Bucovina îl aduce din nou în faţa sucevenilor pe trompetistul Mirel Manea,  într-un concert de excepţie.

Este vorba despre un eveniment caritabil, care va avea loc în Pub Padrino, vineri, 24 octombrie 2014 , începand cu ora 21:30.

mirel manea„Continuăm să dăruim sucevenilor proiecte de calitate. Clubul Rotary invită sucevenii la un concert de excepţie, un concert diferit, cu un repertoriu foarte bine ales, susţinut de artistul Mirel Manea. Acesta este al treilea concert în spatiu închis pe care îl organizăm, după cele susţinute de maestrul Gheorghe Zamfir şi artistul Ducu Bertzi”, a declarat Mihai Maxim, preşedintele Clubul Rotary Suceava-Bucovina.

Biletele pentru concert se găsesc la membrii Clubului Rotary Suceava – Bucovina şi la Pub Padrino.

Incasările vor fi folosite pentru a-l ajuta pe Alexandru Leuca, un băieţel de 12 ani, să fie operat de urgenţă pe cord, la o clinică din Milano.

Trompetistul Mirel Manea are 36 de ani si a absolvit Liceul de Artă „Ştefan Luchian” din Botoşani şi Universitatea de Muzică Transilvania din Braşov. A fost in echipa Filarmonicii din Braşov în perioada 1997-2000, iar din anul 2000 colaboreaza cu Filarmonica Botoşani şi Grande Orchestra di Fiatti Verdi-Bracigliano (Salerno-Italia).

A cantat cu artisti consacrati, de la Zuchero la Lucio Dala sau Gheorghe Zamfir. Insa si mai mare i-a fost bucuria cand, in anul 2005, a fost invitat sa sustina un mic recital in fata Papei Ioan, la Vatican.

„Una dintre realizările mele în domeniul muzicii este faptul că am cântat la Vatican pentru Papa Ioan Paul al II-lea şi pentru multimea de oameni reunita în piaţa San Pietro. A fost o experienţă absolut unică. Acolo, pe scenă, dai totul pentru ca interpretarea să fie una desăvârşită, să încânte pe toţi cei prezenţi”, marturiseste artistul Mirel Manea.

A cântat în Orchestra Catedralei Murialdo din Milano şi în Grande Orchestra Di Fiatti Salerno. De asemenea, Mirel Manea a performat sub bagheta maestrului Fiorangelo Orsini, la festivalurile de la Nice şi Cannes unde a obţinut şi premii de care presa franceză a scris pe prima pagină a ziarelor.

In cadrul Simfoniilor de Toamna (2014) Mirel Manea a venit cu o abordare nonconformista si a trasmis emotia muzicii iesind de pe scena si fiind alaturi si in mijlocul publicului.

 


Intră acum și în grupul de