Iulius Mall Suceava cauta urmatoarea „COVER GIRL”, intr-un spectacol cu ANDREEA BANICA SI CATALIN BOTEZATU


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava a pregătit un super show pentru clienţii care iubesc moda, shopping-ul şi frumuseţea! În această toamnă complexul comercial răsplăteşte frumuseţea bucovinencelor cu un eveniment spectaculos şi cu premii pe măsură.

Următoarea „Cover Girl” a Iulius Mall Suceava va fi selectată cu ajutorul renumitului designer Cătălin Botezatu, iar petrecerea dedicată eleganţei feminine o va avea ca invitată specială pe Andreea Bănică.

Be the next cover girl_IM SV 2014

Potrivit reprezentanților complexului comercial, sâmbătă, 8 noiembrie 2014, de la ora 18.00, sucevenii şi nu numai sunt invitaţi la un spectacol dedicat frumuseţii. Iulius Mall este în căutarea următoarei „Cover Girl” printr-un concurs la care pot participa toate bucovinencele încrezătoare în calităţile lor. Prin acest concurs pregătit de organizatori li se oferă şansa de a deveni imaginea unei campanii viitoare.

„Şarmul, rafinamentul şi dezinvoltura concurentelor pot fi cheia unui succes în lumea beauty. Paşii spre mult râvnitul premiu vor dovedi cât de dornice de afirmare sunt frumoasele sucevence.

Tot ce trebuie să facă este să se înscrie, până pe 6 noiembrie, în aplicaţia „Be the Next Cover Girl”, special creată pe pagina de Facebook, acolo unde vor posta o fotografie şi motivul pentru care consideră că merită să fie imaginea Iulius Mall Suceava”, se arată într-un comunicat transmis de organizatori.

Cătălin Botezatu şi fotograful profesionist Ovidiu Leşan vor selecta cinci participante pentru show-ul de sâmbătă care vor primi un buget fix pentru a merge la cumpărături în magazinele preferate din mall, de unde vor aleage ţinuta care le reprezintă, pe o temă aleasă de creatorul de modă.

După ce își vor alege ținuta reprezentativă, fetele vor defila pe podium pentru a-şi prezenta opţiunea, iar cea care va impresiona publicul va fi următoarea „Cover Girl” Iulius Mall Suceava.

Pe lângă marele titlu, câştigătoarea va fi premiată cu o sesiune de shopping în valoare de 500 de euro, un makeover complet şi un photoshotting profesionist cu fotograful Ovidiu Leşan.

Cele mai strălucitoare creaţii marca Cătălin Botezatu vor fi prezentate în cadrul unui spectacol fashion aparte. Totodată, pe catwalk vor fi prezentate noile colecţii ale brandurilor Iulius Mall Suceava.

Seara se va încheia cu un super concert susținut de Andreea Bănică, ale cărei hituri vor aduce bună dispoziţie şi ritm clienților Iulius Mall Suceava.

 


Intră acum și în grupul de