“Maratonul Preturilor Mici” si mega concert ANDRA, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

afisShopping City Suceava te invită duminică, 23 noiembrie 2013, începând cu ora 17:00, să spui “DA!” provocării la distracție și mega reduceri în cadrul evenimentului “Maratonul Preţurilor Mici”!

„Toţi pasionaţii de cumpărături, modă şi distracţie sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava, să se bucure de clipe de neuitat în cadrul unui concert live de excepție suținut de ANDRA și noua sa trupă de instrumentiști”, anunţă reprezentanţii complexului comercial sucevean.

Potrivit acestora, în cadrul evenimentului, clienţii vor avea ocazia să urmărească un show de modă cu noile tendinţe toamnă-iarnă prezentate de magazinele din Shopping City Suceava, precum şi o prezentare de modă couture-a-porter semnată George Hojbotă. De altfel, evenimentul va fi condimentat cu numeroase concursuri cu premii pentru public, iar cumpărăturile în valoare de minimum 150 lei pe bonuri cumulate vor asigura primilor 500 de clienţi vouchere în valoare totală de 25.000 lei. Pentru a putea beneficia de premiile puse în joc, clienţii trebuie să se prezinte cu bonul fiscal la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Leonardo.

Reduceri de până la -80%!

Anul acesta magazinele dau startul reducerilor mai devreme, așa încât clienții au ocazia de a-și achiziționa produsele preferate, la cele mai accesibile prețuri, pe 23 noiembrie, în intervalul 09:00 – 22:00.

Pentru a vă pregăti lista de cumpărături, vă dezvăluim şi câteva dintre ofertele magazinelor: Champion, Raison D`Etre by Insense oferă reduceri de până la 80%, Mustang până la 70%, Secuiana – 70% la ultimele bucăți și 50% la colecțiile anterioare, Leonardo – 50% reducere la toate produsele, Eponge, Texval, The City – până la 50%; Texval, New Yorker – reduceri speciale la produsele semnalizate în magazin, Takko Fasion – 30% reducere la paltoane, jachete și veste, Benvenuti – 30% la încățăminte și marochinărie, Moda Miss – între 10% și 30%, Coax – între 10% și 40% reducere, Kartel – de la 25% la produsele semnalizate, Otter – 25% reducere la încășțăminte și marochinărie, Neo Fashion – 20% reducere la toate articolele și 30% reducere la cămășile bărbătești, Next Level – 20 % reducere la toate produsele, Orsay – 20% reducere la jachete și accesorii tricotate semnalizate în magazin, Dovani – 20 % reducere la toate produsele, Gatta – 20% reducere la toate articolele care nu fac obiectul altor promoții sau reduceri, LaScarpa – 15% reducere la toate produsele, La Bionda și Ghio`s Collection – 10% reducere la toate produsele, Camiceria Italiana  – 1+1/2.

Parfumuri şi produse cosmetice găsiţi la preţuri speciale la Marionnaud – 20 și 30 % la o selecție de produse de parfumerie; 20% la o selecție de produse cosmetice și produse de îngrijire a tenului CLARINS, dar și în magazinul Kendra: pâna la 50% la produsele selectate. În ceea ce privește bijuteriile: Sabrini oferă 20% reducere, mai puțin la bijuteriile din aur, verighete și produse aflate în promoții, Stil Biju – 5% reducere la bijuteriile din aur; 5% reducere la verighetele din stoc; 10% la comenzile de verighete și 15% la bijuteriile din argint; Splend`or – până la 70% reducere la anumite produse; Janette – 20% reducere la bijuteriile din argint.

Magazinele cu electronice, electrocasnice & IT au pregătit reduceri substanțiale de Black Friday: Media Galaxy te asteaptă cu reduceri de până la -70% la produsele semnalizate, Flanco până la 50%, Carrefour oferte speciale de Black Friday la electrocasnice (19 – 31.11.2014), Electro TOP oferă 4 vouchere*300 lei care pot fi utilizate dacă se achiziționează produse în valoare de 3000 lei în cadrul evenimentului.

Şi pentru cei mici, magazinele au pregătit preţuri speciale. La Evel Mod puteţi achiziţiona produse cu preţuri de până la 70%, Coccodrillo – 20% reducere la colecțiile semnalizate, Noriel – până la 70% la jucării, Alexandria Librării – zeci de cărți cu reduceri de până la 70%. PlusOptic oferă 25% reducere la orice achiziție, Optic land – 25% reducere la prima achiziție și 40% reducere la a doua achiziție + premii surpriză la orice achiziție; Centrofarm – 1 + 1 cadou la produsele selecționate din gama Bioderma, Plafar – 60% la gama de cosmetice Mades, -50% la gama de cosmetice și detergenți BIO,  70% la gama Taurus Power. La Salon D`Anais – 10% reducere la toate serviciile, Animax – hrană pentru căței Royal Canin Mini Adult 8kg: reducere 25% la achiziționarea unui sac întreg, hrană pentru hamster Vl Complete Hamster 500 GR: reducere 25%;

Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobier sau decoraţiuni, Mobexpert vă aşteaptă cu preţuri speciale de Black Friday – până la 50% reducere la mobilier și decorațiuni în limita stocului disponibil (21 – 23.11.2014), Bergner – 50% la al 2-lea produs achiziționat, Black Sheep Home Collection – reducere de 50% la halate și prosoape, pilote și perne, porțelan, dar și 25% reducere la produsele din cristal; Suflet Bucovinean – 10% reducere la icoane, ofertă specială la o parte dintre cărțile religioase.

Promoţiile şi ofertele speciale vor continua şi în zona de food:  Roti Grill – 20% reducere la shaorma lipie; meniuri speciale la doar 10 lei, Trattoria di Matteo – pizza 1+1 gratis, KFC – oferte speciale semnalizate în magazin.


Intră acum și în grupul de