Sambata se redeschide patinoarul ICE DREAM, la Iulius Mall Suceava

Iulius Mall Suceava dă startul distracţiei de iarnă şi îi aşteaptă pe pasionaţii sportului pe gheaţă la Ice Dream.

Potrivit reprezentanților complexului comercial inaugurarea patinoarului preferat de suceveni, indiferent de vârstă, va avea loc sâmbătă, 29 noiembrie 2014, la ora 14.00.

patinoar Iulius Mall Suceava 01

Arena de gheaţă este amplasată la baza turnului Iulius Mall, pe o suprafaţă de 1.000 mp, şi poate găzdui până la 200 de iubitori ai mişcării pe gheaţă. Ice Dream va fi deschis zilnic, între orele 14.00 şi 22.00.

În pauzele de la sesiunile de shopping, amatorii sportului pe patine vor petrece clipe minunate în compania prietenilor sau a familiei, dansând pe ringul alb. Pentru cei care adoră să patineze, distracţia pe gheaţă poate fi experimentată la aceleaşi preţuri ca şi anul trecut. Astfel, o sesiune de o oră şi jumătate costă 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Persoanele care nu deţin patine le pot închiria de la Ice Dream pentru 5 lei, dacă sunt copii, sau pentru 10 lei, dacă sunt adulţi.

patinoar Iulius Mall Suceava 02

Patinoarul Ice Dream beneficiază de tehnologie performantă de răcire şi menţinere a gheţii, fiind funcţional până la o temperatură de maximum 12 grade Celsius.

loading...