Mos Craciun va aduce unui client Iulius Mall Suceava 3.000 de euro pentru cumparaturi. Afla cum poti castiga multe alte premii zilnic


Intră acum și în grupul de

Ca în fiecare an, în aşteptarea sărbătorilor de iarnă, Iulius Mall Suceava îi surprinde pe clienţii săi cu un decor de basm şi cu premii valoroase. Pentru cei mai harnici cumpărători, Moş Crăciun de la Iulius Mall a pregătit cadouri preferate, cel mai mare dintre acestea îndeplinind dorinţele câştigătorului.

Retraieste un Craciun de poveste_IMSV_2014

Potrivit reprezentanților Iulius Mall Suceava, până pe 24 decembrie 2014, îndrăgita destinație de shopping își invită clienții să participe la campania „Retrăieşti un Crăciun de Poveste” și să câștige zilnic premii deosebite, iar la final marele premiu.

La tombola specială de Crăciun participă toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei de la brandurile preferate şi completează taloanele disponibile la Centrul Info. În Ajunul Crăciunului, la ora 12.00, Moşul de la Iulius Mall va face extrem de fericit un cumpărător norocos, în urma tragerii la sorţi. Crăciunul lui va fi unul de poveste, pentru că se va bucura de un premiu cu totul deosebit: 3.000 de euro pentru îndeplinirea dorinţelor sale, sumă ce poate fi utilizată pentru achiziţiile din magazinele Iulius Mall.

Tolba este plină cu daruri, aşa că, în fiecare zi din perioada de desfăşurare a campaniei, la ora 20.00, ajutoarele lui Moş Crăciun vor desemna, prin extragere, câştigătorul unui set Dormeo Warm Hug. Astfel, vor fi îmbrăţişaţi cu multă căldură de fiecare dată când vor dori să îşi amintească de frumuseţea sărbătorilor.

De asemenea, zilnic, primii 200 de clienţi care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru cumpărăturile lor din magazinele Iulius Mall Suceava primesc cadouri instant: vouchere de cumpărături, seturi călduroase, decoraţiuni de iarnă, căni de Crăciun, băuturi fine şi multe alte surprize dulci.

Transformat într-un tărâm de poveste şi pregătit cu multe premii, Iulius Mall Suceava este locul ideal în care să îl aştepţi pe Moş Crăciun”, se arată într-un comunicat al departamentului de PR din cadrul Iulius Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de