,,Cupa Help Autism – Fair Play pentru copilarie”, la Civica Sport Center Suceava


Intră acum și în grupul de

 

Civica Sport Center Suceava împreună cu Bride2be Boutique organizează sâmbătă, 13 decembrie 2014, de la ora 09:00,,,Cupa Help Autism – Fair Play pentru copilărie”, ce vine în sprijinul terapiei copiilor din cadrul Asociației Help Autism Filiala Suceava.

În competiţie vor intra opt echipe sucevene și anume: Apropo Cafe, Eco Optic, Ilu Team, Bride2be Boutique, Sfera, Merenda, T96, Cris Taxi, ce vor juca fotbal pentru a susține aceasta cauză.

„Vă așteptăm mâine la Civica Sport Center Suceava, str. Gura Humorului, nr 75 bis, să facem galerie pentru echipa favorită și pentru copilărie”, transmit organizatorii evenimentului.

Asociația Help Autismwww.helpautism.ro, se implică activ de 4 ani în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism din România. Printr-un acord de parteneriat public-privat și transfer de bune practici, psihologii din Suceava, sub coordonarea și supervizarea echipei Help Autism, oferă din ianuarie 2014 servicii gratuite de diagnostic precoce și evaluare psihologică complexă tuturor copiilor cu vârsta între 1 și 4 ani suspecți de autism din județ, precum și intervenție timpurie pentru un număr de 6 copii proveniți din familii defavorizate.


Intră acum și în grupul de