“Targ de Craciun” la Shopping City Suceava, in perioada 19 – 22 decembrie 2014

afis Targ de CraciunShopping City Suceava organizează în perioada 19-22 decembrie 2014, “Târgul de Crăciun”, eveniment – expoziţie dedicat sărbătorilor de iarnă, anunţă reprezentanţii complexului comercial într-un comunicat de presă.

Potrivit acestora, în cadrul târgului se vor prezenta delicioase bucate tradiţionale, constând în produse din carne, brânzeturi, miere şi produse apicole, prăjituri de casă, gemuri, dar şi produse artizanale realizate de meşteri populari.

“Expozanţii vor aduce în faţa clienţilor din Shopping City Suceava o varietate de produse specifice sezonului rece. Pofticioşii vor putea alege dintre numeroase alimente, dulciuri şi băuturi naturale care le vor îmbogăţi masa de sărbători. Totodată,  “Târgul de Crăciun” reprezintă prilejul perfect pentru a le achiziţiona celor dragi cadourile mult dorite, de la jucării pentru cei mici sau articole şi decoraţiuni pentru aranjamentele de Crăciun, până la materiale textile, marochinărie şi alte articole specifice acestei perioade a anului. Pe parcursul celor 4 zile, atmosfera de sărbătoare va fi întreținută prin recitaluri de colinde”, precizează sursa citată.

Sucevenii au ocazia de a vizita “Târgul de Crăciun” de la Shopping City Suceava, zilnic între orele 09:00 – 21:00.