„Castiga zilnic premii pentru sarbatori!”, la Shopping City Suceava

În prag de sărbători, sucevenii vor primi sute de cadouri din partea Shopping City Suceava prin campania „Câştigă zilnic premii pentru sărbători!”. Astfel, clienții care vor face cumpărături în perioada 17-23 decembrie din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava, vor putea câștiga peste 1000 de premii instant.

afis campanie castiga zilnic premii

„Anul acesta, Moşul a lăsat sub bradul de Crăciun din Shopping City Suceava cadouri speciale pentru sărbători, constând în cozonaci proaspeți produși în brutăria Carrefour și figurine de ciocolată, menite să-i răsplătească pe aceia care vor face cumpărături de minimum 150 lei, pe un singur bon de casă sau pe bonuri combinate, din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții complexului comercial.

Clienţii trebuie să se prezinte la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Leonardo pentru a participa la campanie. Zilnic vor fi oferite câte 150 de premii. Fericiţii câştigători vor intra pe loc în posesia premiilor.

„Atmosfera sărbătorilor de iarnă se resimte deja în incinta Shopping City Suceava. Magazinele şi-au amenajat spaţiile pentru Crăciun, aşteptându-şi clienţii cu numeroase oferte şi reduceri speciale la o gamă variată de produse specifice sezonului”, se mai arată în sursa citată.