Mos Craciun a impartit cadouri din partea deputatului Stefan Alexandru Baisanu unor familii asistate social din municipiul Suceava

În pragul Crăciunului, deputatul Ștefan Alexandru Băișanu le-a făcut o surpriză, marți după-amiază, locuitorilor din Căminul social de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” și le-a adus cadouri de Moș Crăciun.

Copiii au fost cei mai bucuroși de vizita lui Moș Crăciun, ei așteptându-l cu multă nerăbdare. Totodată, și adulții s-au arătat foarte încântați de venirea lui Ștefan Băișanu în mijlocul lor, ei sperând să le rezolve măcar o mică parte din problemele cu care se confruntă.

mos craciun cadouri camin social 2 (4)

După o scurtă vizită a deputatului sucevean în interiorul căminului, Moș Crăciun a trecut la împărțirea darurilor, acestea fiind pregătite în funcție de nevoile fiecărei familii. Moșul a venit încărcat cu hăinuțe, dulciuri, jucării, dar și cu o promisiune, aceea că băile vor fi renovate.

„Am fost în interior și am văzut băile, de exemplu, într-o stare execrabilă. Nimeni nu s-a îngrijit de lucrul acesta, e până la urmă o clădire a Primăriei, dar văd că nu s-a întâmplat nimic. O să găsesc oameni care să mă sprijine pentru că prețurile sunt destul de mari pentru a aranja două băi care sunt la dispoziția a două paliere”, a susținut Băișanu.

Totodată, el le-a pus și o condiție locuitorilor din căminul social, și anume ei să se ocupe de montajul plăcilor de gresie și faianță.

„O să  găsim o soluție și o să le punem cât mai repede, cu o singură condiție: domnii din această comunitate care sunt tineri, harnici și serioși să pună ei gresia”, a precizat deputatul sucevean.

La final, Ștefan Alexandru Băișanu, a ținut să transmită un mesaj, atât celor care ar putea da o mână de ajutor persoanelor necăjite, cât și celor care beneficiză de ajutor.

„Mi-aș dori cât mai mulți oameni să se implice în sprijinirea celor amărâți, dar mi-aș dori și din partea lor să existe mai multă seriozitate în ceea ce privește păstrarea locuințelor și a curățeniei”, a concluzionat Băișanu.

În Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, copiii din localitatea Baia vor primi vizita lui Moș Crăciun care va împărți daruri tot din partea deputatului de Suceava.

 

 

loading...