Mos Craciun a impartit cadouri din partea deputatului Stefan Alexandru Baisanu unor familii asistate social din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

În pragul Crăciunului, deputatul Ștefan Alexandru Băișanu le-a făcut o surpriză, marți după-amiază, locuitorilor din Căminul social de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” și le-a adus cadouri de Moș Crăciun.

Copiii au fost cei mai bucuroși de vizita lui Moș Crăciun, ei așteptându-l cu multă nerăbdare. Totodată, și adulții s-au arătat foarte încântați de venirea lui Ștefan Băișanu în mijlocul lor, ei sperând să le rezolve măcar o mică parte din problemele cu care se confruntă.

mos craciun cadouri camin social 2 (4)

După o scurtă vizită a deputatului sucevean în interiorul căminului, Moș Crăciun a trecut la împărțirea darurilor, acestea fiind pregătite în funcție de nevoile fiecărei familii. Moșul a venit încărcat cu hăinuțe, dulciuri, jucării, dar și cu o promisiune, aceea că băile vor fi renovate.

„Am fost în interior și am văzut băile, de exemplu, într-o stare execrabilă. Nimeni nu s-a îngrijit de lucrul acesta, e până la urmă o clădire a Primăriei, dar văd că nu s-a întâmplat nimic. O să găsesc oameni care să mă sprijine pentru că prețurile sunt destul de mari pentru a aranja două băi care sunt la dispoziția a două paliere”, a susținut Băișanu.

Totodată, el le-a pus și o condiție locuitorilor din căminul social, și anume ei să se ocupe de montajul plăcilor de gresie și faianță.

„O să  găsim o soluție și o să le punem cât mai repede, cu o singură condiție: domnii din această comunitate care sunt tineri, harnici și serioși să pună ei gresia”, a precizat deputatul sucevean.

La final, Ștefan Alexandru Băișanu, a ținut să transmită un mesaj, atât celor care ar putea da o mână de ajutor persoanelor necăjite, cât și celor care beneficiză de ajutor.

„Mi-aș dori cât mai mulți oameni să se implice în sprijinirea celor amărâți, dar mi-aș dori și din partea lor să existe mai multă seriozitate în ceea ce privește păstrarea locuințelor și a curățeniei”, a concluzionat Băișanu.

În Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, copiii din localitatea Baia vor primi vizita lui Moș Crăciun care va împărți daruri tot din partea deputatului de Suceava.

 

 


Intră acum și în grupul de