“Targul de Nunti Bucovina”, in perioada 13-15 februarie , la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

“Târgul de Nunți Bucovina”, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, se va desfăşura în perioada 13-15 februarie a.c., la complexul comercial Iulius Mall Suceava.

Aflat la cea de-a VIII-a ediţie, evenimentul a devenit unul de referinţă pe piaţa târgurilor în domeniu, numărul expozanţilor şi vizitatorilor crescând de la an la an şi devenind astfel cel mai mare şi cel mai important târg de nunţi din Suceava.

afis targ nunti iulius mall

“Târgul de Nunţi Bucovina iţi vine în ajutor prezentându-ţi noile trenduri în materie de nunţi pentru anul 2015. Ne dorim să vă inspirăm, să vă informăm şi să pregătim împreună ziua dumneavoastră specială. Aducem astfel în atenţia dumneavoastră atât serviciile necesare organizării unei nunţi perfecte, cât şi o gamă variată de furnizori pentru a vă putea alege produsele dorite şi de cea mai bună calitate, pe gustul şi bugetul fiecăruia”, transmit organizatorii.

 Potrivit acestora, evenimentul este un mod excelent de a afla de la experţii din domeniul nunţilor ce este la modă şi de a găsi răspunsuri la toate întrebările pe care vi le puneţi.

“Astfel, vizitatorii vor putea admira cele mai noi colecţii de rochii de mireasă, rochii pentru domnişoare de onoare, rochii de ocazie, costume pentru miri, cavaleri de onoare şi de ocazie, dar şi voaluri, pălării, coafură, cosmetică, aranjamente florale, buchete de mireasă, decoraţiuni săli, baloane, fântâni de ciocolată, huse pentru scaune, invitaţii, focuri de artificii, sonorizare evenimente, foto & video, săli pentru organizare de evenimente, organizatori evenimente, torturi, produse de cofetărie, panificaţie şi dulciuri, lumânări, închirieri limuzine, şi altele”, arată organizatorii târgului.

Aceştia mai precizează că toţi cei care vor călca pragul “Târgului de Nunți Bucovina”, zilnic între orele 10:00-22:00, vor putea participa gratuit şi la o tombolă cu premii (vezi afisul de mai jos).

tombola targul de nunti

Z

Pe parcursul evenimentului, vor avea loc demonstraţii de efecte speciale sustinute de Expert Music Suceava, precum şi Zilnic Cafe Concert susținut de Constantin Mândrișteanu.

“Vă aşteptăm alături de noi pentru a nu rata discounturile oferite de expozanţi doar pe perioada manifestării!”, mai transmit organizatorii celui mai mare și reprezentativ târg de nunți din Suceava.


Intră acum și în grupul de