Vezi ce spectacole pentru copii se vor sustine la Casa de Cultura Suceava in saptamana „Scoala Altfel”


Intră acum și în grupul de

În perioada 6–10 aprilie 2015 elevii vor lua parte la programul numit „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, prin care vor desfășura o serie de activități educative extracurriculare și extrașcolare. În acest context, la Casa de Cultură Suceava vor avea loc diverse spectacole pentru copii.

 

În prima zi a săptămânii, luni, 6 aprilie, de la ora 9.00, Filarmonica din Botoșani va susține un concert lecție – Petrică și Lupul – ce va fi prezentat de Ioan Țurcanu, avându-l în calitate de dirijor pe Liviu Condriuc.

petrica si lupul

Tot în aceeași zi, de la orele 10.30 și 12.00, Filarmonica Botoșani va mai susține un specatol, un concert de muzică spaniolă dirijat de Liviu Condriuc, solist fiind Dan Arhire.

În program se vor regăsi arii de Georges Bizet: Suită din muzica operei „Carmen” (fragmente), Federico Chueca: Preludiul la zarzuela „El Bateo” (Botezul), Manuel de Falla: Dansul ritual al focului din baletul, Amorul vrăjitor, Ernesto Lecuona: Malagueña  din Suita spaniolă „Andaluzia”, Joachim Rodrigo: Concierto de Aranjuez pentru chitară şi orchestră (partea a II-a) și Gerónimo Giménez: Intermezzo din zarzuela „La Boda de Luis Alonso” (Nunta lui Luis Alonso).

spectacol muzica spaniola

Marți, 7 aprilie, de la orele 10.00 și 12.00 elevii vor putea urmări spectacolul „Furtunoșii”, o adaptare comică după opera „O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale.

furtunosii

Prețul unui bilet de intrare la spectacol este de 15 lei, au informat organizatorii.

Miercuri, 8 aprilie, de la orele 10.00 și 12.00, cei mici vor putea urmări spectacolul „Trăsura cu domnul Mihai Eminescu”, un recital susținut de Natalia și Pavel Lupăcescu. Prețul unui bilet de intrare la spectacol este de 10 lei.

Trasura cu domnul Mihai Eminescu

Biletele la spectacolele ce vor fi susținute în săptămâna „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!” se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură Suceava, intrare B, etaj 1 sau de la difuzorii din școli.

Mai multe informații și rezervări se pot obține la numărul de telefon 0230/523718.

 

 


Intră acum și în grupul de