“Martisor pentru mama” , spectacol muzical – coregrafic la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

La  Shopping City Suceava va avea loc sâmbătă, 28 februarie 2015, de la ora 13:00, spectacolul muzical-coregrafic intitulat “Mărțișor pentru mama”.

afis martisor 2015Manifestarea este prilejuită de sărbătorirea Zilei Internaționale a Femeii, fiind organizată de  Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina”, Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, Shopping City Suceava și Bucovina Dance Studio.

„Evenimentul este un omagiu adus celor care ne-au dat viață, dar  și un cadou pentru toate doamnele și domnișoarele din municipiul Suceava”, arată reprezentanţii Centrului Cultural „Bucovina”.

Pe scena din incinta Shopping City Suceava vor urca  Andreea Chisăliță, Cosmina Chifor, Andreea Ichim, Radu Andonie, formația de dansuri “Cervona Kalena” – Negostina, formația de dansuri „Gelu Constantinescu” – Soloneț, şi dansatorii de la Bucovina Dance Studio.

Spectacolul este prezentat de Andreea Chisăliță, coordonator  fiind  Oana Sîrbu Botezat – consultant artistic la Centrul Cultural “Bucovina”.

” De asemenea, vă invităm să vizionați  și “Târgul de mărțișor” al meșterilor populari, pe care îl găsiți la Shopping City Suceava până pe data de 1 Martie, iar în perioada 1-8 Martie la Centrul pentru Susținerea Tradițiilor Bucovinene Suceava”, mai transmit reprezentanţii Centrului Cultural „Bucovina”.

 

 


Intră acum și în grupul de