„Zilele Reciclarii in orasul Suceava”. Vezi ce trebuie sa faci sa castigi o tableta


Intră acum și în grupul de

caravana ecotic

În perioada 6-8 martie au loc „Zilele Reciclării în orașul Suceava”, prin care se dorește creșterea nivelului de conștientizare cu privire la reciclarea Deșeurilor de Echipamente Electrice și Electronice (DEEE).

Potrivit organizatorilor, în cele trei zile de campanie locuitorii orașului Suceava vor putea vizita Caravana ECOTIC, o expoziție mobilă pe patru roți, a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. Caravana ECOTIC va fi amplasată in fața in Casei de Cultură Cultură, în zona intersecției străzilor Ștefan cel Mare cu Nicolae Bălcescu și va fi deschisă în intervalul orar 10.00 – 18.00.

De asemenea, locuitorii municipiului Suceava sunt invitați să participe la două tombole, una dedicată deșeurilor de echipamente electrice și electronice și una dedicată becurilor și neoanelor.

Pentru fiecare deșeu predat sucevenii vor primi un voucher de participare la tombola categoriei specifice.

Se vor putea câștiga trei tablete Utok la tombola dedicată deșeurilor de echipamente electrice și electronice și o tabletă Samsung la tombola dedicată becurilor și neoanelor.

„Zilele Reciclării în orașul Suceava” sunt organizate de ECOTIC cu sprijinul Dedeman, Recolamp, Primăria Suceava, Agenția pentru Protecția Mediului Suceava și Rosal Suceava. Campania de reciclare face parte din proiectul „Caravana ECOTIC”, proiect dezvoltat de către Asociația ECOTIC prin contribuția instrumentului LIFE+ al Uniunii Europene.


Intră acum și în grupul de