Sucevenii se alatura unui eveniment global prin care se doreste stabilirea unui record mondial. Vezi despre ce este vorba


Intră acum și în grupul de

Sucevenii sunt invitați să se alăture unei acțiuni ce se desfășoară la nivel global și să facă mișcare timp de 45 de minunte, simultan cu alți cetățeni din peste 90 de țări.

world record workout

Sâmbătă, de la ora 9.00, ora locală din toată lumea, se va desfășura World Record Workout, prin care se va încerca stabilirea unui record mondial, care să fie înregistrat și de Guinness Book.

Potrivit lui Andrei Moroșan, principalul organizator al acțiunii de la Suceava, sucevenii sunt așteptați sâmbătă, 7 martie, pe terenul sintetic Zamca, să facă mișcare, să se distreze și în același timp să ia parte la o acțiune la nivel global care va rămâne în istorie.

„O să fie foarte distractiv și cu siguranță o să scriem istorie. Vrem și noi să contribuim și să fim parte din istorie”, a declarat  Andrei Moroșan, pentru NewsBucovina.

El a precizat că intensitatea antrenamentului de sâmbătă va fi mediu spre ușor, iar copiii cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani trebuie să fie însoțiți de un tutore.

„Vrem să redescoperim plăcerea mișcării. Acesta este scopul, nu să facem armată”, a spus Andrei Moroșan.

Evenimentul global prin care se dorește stabilirea unui record – cei mai mulți oameni din toată lumea care fac simultan mișcare – este organizat de membrii independenți Herbalife.

 

 

 


Intră acum și în grupul de