Sucevenii au intrat in Cartea Recordurilor alaturi de zeci de mii de oameni din toata lumea


Intră acum și în grupul de

record mondial miscare (World Record Workout) (7)

Aproximativ 30 de suceveni s-au alăturat unei inițiative globale și au participat la un eveniment de Cartea Recordurilor. În peste 90 de țări din întreaga lume oamenii au intrat în sala de sport sâmbătă dimineața, la ora locală 9.00, să facă mișcare și să stabilească un record mondial: cel mai mare grup care face fitness simultan.

Pe harta orașelor dornice de a intra în celebra Carte a Recordurilor s-a regăsit și Suceava, aproximativ 30 de persoane s-au mobilizat, promovând astfel un stil de viață sănătos și activ.

La Suceava, World Record Workout s-a desfășurat pe terenul de sport sintetic din cartierul Zamca, după o scurtă încălzire, participanții fiind gata să facă mișcare timp de 45 de minute. Exercițiile au fost realizate în toată lumea la fel, după indicațiile antrenoarei de fitness Samantha Clayton.

„Sunt foarte încântat, de când m-am trezit am văzut că în lume au început antrenamentele. În Kuala Lampur deja se terminase, mi-a plăcut la nebunie și de abia așteptam să ajungem și noi să facem antrenamentul. Mă simt foarte bucuros că am fost 29 de persoane în Suceava. Eu spun că am scris istorie”, a declarat pentru News Bucovina principalul organizator al acțiunii de la Suceava, Andrei Moroșan, după efectuarea antrenamentului.

https://www.youtube.com/watch?v=09VB1wuAvXo

Duminică dimineața, Cartea Recordurilor a confirmat recordul pentru cel mai mare număr de oameni din toată lumea care au facut simultan mișcare.

 


Intră acum și în grupul de