FOTO Concursul „Miss & Mister Bucovina” si-a desemnat castigatorii


Intră acum și în grupul de

miss&mister bucovina 2015 (2)

La Iulius Mall Suceava a avut loc sâmbătă, 7 martie, concursul judeţean „Miss & Mister Bucovina” aflat la ediţia a IV-a. Competiția a reunit 12 perechi de boboci care au obţinut titlurile de Miss & Mister la liceele unde studiază.

S-au înscris în concurs bobocii de la CN „Petru Rareş”, CN „Ştefan cel Mare”, Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”, Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”, CN „Mihai Eminescu”, Colegiul Tehnic „Petru Muşat”, Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”, Liceul cu Program Sportiv din Suceava, dar și de la CN „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi și CN „Dragoş Vodă” din Cîmpulung Moldovenesc.

Organizatorii le-au pregătit concurenților patru probe de concurs, de defilare în ținuta de zi și prezentare, de dans – vals și bachata, o probă de îndemânare unde tinerii au fost puși să curețe ceapă și morcovi, iar la final bobocii au defilat în ținute de seară și li s-a testat inteligența.

Concursul a fost animat de dansuri moderne prezentate de elevii de la Palatul Copiilor, de elevii Grupului Vocal „Visul Copiilor” al Asociaţiei „EUROACTIV” şi de soliştii vocali ai Palatului Copiilor. De asemenea, scenetele prezentate de elevii Colegiului Naţional de Informatică „Spiru Haret” Suceava, numerele de break dance realizate de Alex Andronic de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava au făcut deliciul publicului.

După deliberări, juriul a stabilit clasamentul final al concursului, acesta fiind prezentat de Adriana Dascălu Bulină de la Televiziunea Intermedia Suceava şi de inspectorul şcolar Tatiana Vîntur – preşedinta juriului.

Astfel, titlurile de Miss & Mister Dance le-au revenit elevilor de la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, Cristina Andronache și Cosmin Antoneac.

Miss & Mister Popularitate au fost desemnați Ştefania Lungu de la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava și Alexandru Raţă de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava.

Pe podium, pe locul III, s-au clasat bobocii Colegiului Naţional „Petru Rareş” Suceava, Andreea Bucur și Leon-Alex Sidoriuc, pe locul II Anna Tocari de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava și Claudiu Chiriac de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava.

Miss & Mister Bucovina, ediţia a IV-a, au fost desemnați Gabriela Ilaşcă de la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” Suceava și Adelin-Codruţ Palaghiciuc de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava.

Concursul „Miss & Mister Bucovina” a fost organizat de Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV” Suceava şi Asociaţia „Alecs Group” Suceava, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Palatul Copiilor Suceava, Iulius Mall, Clubul Sportiv BOOM DANCE şi Direcţia judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava.


Intră acum și în grupul de