Flash Mob francofon, pe esplanada Casei de Cultură


Intră acum și în grupul de

Pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc vineri, de la ora 16.00, un flashmob francofon organizat de Clubul francofon Suceava, din cadrul Asociației EUROACTIV.

Flash Mob afis

Potrivit unui comunicat de presă, în luna martie, manifestările prilejuite de Ziua Internaţională a Francofoniei  au cunoscut un autentic succes.

„Micii francofoni de la Clubul francofon Suceava, din cadrul Asociației EUROACTIV Suceava, au participat alături de părinți, de elevii Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava şi de elevi de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava la expoziții, spectacole desfășurate la cele două licee sucevene partenere, la Biroul francez – Casa Prieteniei, precum și la Festivalul Soyons Francophones de la Gura Humorului”, a informat prof.dr. Petronela Munteanu, coordonator al Clubului Francofon.

Astfel, pentru a marca încheierea evenimentele dedicate francofoniei, coordonatoarea Clubului Francofon Suceava, prof. dr. Petronela Munteanu, în colaborare cu prof. dr. Cristina Hetriuc de la Colegiul  Național „Mihai Eminescu” lansează o invitație la dans, un flashmob pe ritmuri à la française, tuturor francofililor și francofonilor suceveni.

Totodată, inițiatoarea evenimentului își exprimă gratitudinea față de toți cei care au colaborat la evenimentele cu tematică francofonă derulate, direcțiunii celor două licee partenere, gazdelor ospitaliere de la Biroul Francez, inspectorului şcolar prof. dr. Constantin Tiron și  președintelui  Asociației EUROACTIV, prof. Mihai Greciuc.


Intră acum și în grupul de