Primul magazin Nan by Danina Line din Suceava s-a deschis la Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava vine în întâmpinarea părinţilor care vor o garderobă în tendinţe şi confortabilă pentru micuţii lor. De curând, la parterul îndrăgitei destinaţii de shopping s-a deschis un nou magazin dedicat copiilor. Nan by Danina Line este un brand 100% românesc, care le propune năzdrăvanilor articole exact după preferinţele lor.

Nan by Danina Line Iulius Mall Suceava 01

Potrivit reprezentanților Iulius Mall Suceava, părinţii vor găsi la Nan by Danina Line îmbrăcăminte pentru copiii de toate vârstele, de la nou născuţi, până la cei care se apropie de adolescenţă.

„Cu o amenajare atractivă pentru năzdrăvanii puşi mereu pe joacă, noul magazin este destinaţia de cumpărături ideală pentru a îmbogăţi garderoba copiilor cu articole la modă şi de foarte bună calitate. Clienţii pot alege dintr-o gamă variată de piese, de la body pentru bebeluşi, pantaloni, salopete, bluziţe, rochiţe, jachete şi blugi, până la sacouri, cămăşi şi ţinute pentru ocazii deosebite. Toate propunerile vestimentare Nan by Danina Line sunt realizate după croieli care să le asigure un confort sporit celor mici, dar şi în culori vesele şi cu imprimeuri haioase, gata să îi cucerească şi pe ştrengarii care sunt atenţi la aspectul lor.

Nan by Danina Line Iulius Mall Suceava 02

În noul magazin din Iulius Mall Suceava, clienţii vor găsi şi Colecţia Disney, Nan by Danina Line fiind singurul producător român de îmbrăcăminte pentru copii care a obţinut acordul de fabricaţie pentru hăinuţe cu imprimeuri originale ale îndrăgitelor personaje din desene animate. Mickey şi Minnie Mouse, cei 101 dalmaţieni, Winnie the Pooh şi prinţesele din fascinanta lume Disney însoţesc prichindeii, de pe ţinutele lor preferate.

La Nan by Danina Line grija pentru copii are prioritate, astfel că îmbrăcămintea de corp este din bumbac, moale şi catifelată. Toate articolele sunt făcute din materiale de cea mai bună calitate, pentru ca cei mici să fie cu adevărat răsfăţaţi. Mai mult, hăinuţele Nan by Danina Line sunt rezistente la purtat şi la spălări repetate, cu preţuri foarte avantajoase, ceea ce îi face pe părinţi să revină mereu cu plăcere atunci când vor să înnoiască garderoba micuţilor”, au precizat reprezentanții complexului comercial.

Brandul românesc „Nan by Danina Line” există pe piaţă din anul 2007, în prezent fiind deschise şase magazine în ţară. Primul magazin din Suceava a fost inaugurat recent la Iulius Mall.


Intră acum și în grupul de