Spectacolul de teatru “Paravan. 2 Telefoane” se joacă la Casa de Cultură din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

doua-telefoane-afis-Gura-HumoruluiLa Casa de Cultură din Gura Humorului va avea loc joi, 23 aprilie 2015, de la ora 13:00,  spectacolul de teatru “Paravan. 2 Telefoane”, de Matei Lucaci-Grunberg.

Din distribuţia piesei fac parte actorii Irina Antonie, Iulia Ciochină, Tavi Costin, Andrei Cătălin, Mădălina Craiu, Ştefan Huluba. Scenografia aparţine Ralucăi Alexandrescu, spectacolul fiind produs de Jamais-Vu.

”Paravan. 2 Telefoane” este o comedie dinamică în două acte care prezintă ultima repetiție a unei piese de teatru și premiera ei. Acţiunea se desfăşoară în jurul celor 4 actori, regizorul şi o asistentă de platou. Plin de parafraze la lumea teatrului si la texte clasice din Caragiale, Ionesco, Cehov sau Shakespeare, spectacolul oferă publicului prilejul de a urmări cum se dezvoltă și se construiesc semnificațiile multiple ale unui text dramaturgic, cum se negociază sensuri și trăiri între actori şi cum uneori problemele personale se confundă cu problemele personajului.

Spectacolul a obţinut trei premii în cadrul Galei Tânărului Actor-Hop 2014:  Premiul “Cornel Todea” pentru cea mai bună trupă de actori,  Premiul pentru cel mai bun spectacol şi Premiul pentru prestanţă şi rostire scenică- Tavi Costin.
Biletele, în valoare de 10 lei pentru adulți și de 5 lei pentru elevi, se pot procura de la Casa de Cultură, între orele 10-12 și 16-18, începând din 15 aprilie, 2015.
Rezervări la telefon: 0730650743.


Intră acum și în grupul de