La Iulius Mall Suceava va avea loc etapa zonală a Festivalului Cântecului şi Dansului Popular. Vezi ce alte surprize te așteaptă în acest weekend

În acest weekend, Iulius Mall Suceava a pregătit un program variat pentru cei care vor să petreacă un sfârşit de săptămână relaxant.

Potrivit reprezentanților Iulius Mall Suceava, de vineri până duminică, în perioada 24 – 26 aprilie 2015, complexul comercial va fi punctul de întâlnire al amatorilor de obiecte lucrate manual cu cei mai iscusiţi artizani.

targ handmade

„Bucovinenii veniţi la shopping vor putea alege decoraţiuni pentru a-şi înfrumuseţea casa, aranjamente în ton cu primăvara, tablouri, ceasuri de perete, piese vestimentare croşetate, cutii pictate pentru accesorii, bijuterii realizate din pietre semipreţioase, fimo sau piele, săpunuri naturale şi alte articole lucrate manual. Toate piesele sunt unice, realizate prin tehnici inedite, de o frumuseţe aparte”, a informat departamentul de PR din cadrul complexului comercial.

Totodată, voia bună este laitmotivul zilei de sâmbătă întrucât de la ora 10.00, cei mai talentaţi prichindei se vor urca pe scena de la etajul Iulius Mall Suceava, pentru a-şi demonstra pasiunea pentru tradiţiile româneşti.

„Elevii suceveni vor participa la etapa zonală a Festivalului Cântecului şi Dansului Popular, încântând publicul cu melodii şi jocuri folclorice. Dornici să îşi exprime dragostea pentru ritmurile româneşti, micii artişti au pregătit momente antrenante, care vor aduce în atenţia celor prezenţi frumuseţea cântecului şi dansului popular. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Palatul Copiilor şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

clovnul bobo

Tot sâmbătă, de la ora 16.00, în zona KidsLand, cel care dă tonul petrecerii este clovnul Bobo. La distracţie sunt invitaţi toţi prichindeii, îndrăgitul personaj pregătindu-le jocuri, surprize şi concursuri pe placul loc. Întâlnirea cu prietenii şi clovnul Bobo este o manieră amuzantă şi educativă de a petrece timpul liber pentru copii”, se mai arată în sursa citată.

 

loading...