O lună plină de evenimente la Fălticeni. Vezi ce se întâmplă la „Primăvară Fălticeneană”


Intră acum și în grupul de

 

Municipiul Fălticeni va găzdui în perioada 1 mai – 1 iunie, un amplu program de manifestări organizate de Primăria din localitate.

falticeni 1 mai

Sub genericul „Primăvară Fălticeneană”, evenimentele vor debuta vineri, 1 mai 2015, de la ora 16.00, în Parcul „Nada Florilor” (amfiteatru / ponton), cu un spectacol cu formaţii artistice de la şcolile şi grădiniţele din Fălticeni, Clubul Copiilor Fălticeni şi Centrul Cultural „G.V. Birlic”.

Organizatorii manifestării au precizat că în caz de vreme nefavorabilă, spectacolul va avea loc la Centrul Cultural „G.V. Birlic”.

Ulterior, de Ziua Europei, pe 9 mai, unităţile de învăţământ din localitate vor organiza sesiuni stiinţifice, seminarii, prezentări de referate, iar pe 21 mai va avea loc Comemorarea eroilor neamului, fiind organizate festivităţi la Monumentul Eroilor din Piaţa „Nada Florilor” şi Monumentul Eroilor din Cimitirul „Grădini”.

De 1 iunie – Ziua copilului, municipalitatea fălticeneană organizează ateliere de creaţie şi jocuri pentru copii la Muzeul Apelor „Mihai Băcescu”, Casa Memorială „Mihail Sadoveanu” și la Galeria Oamenilor de Seamă. Totodată, vor avea loc competiţii sportive, organizate de cluburile sportive locale, pe terenurile de sport şi în sălile de sport.

Un alt eveniment organizat de 1 iunie va avea loc în Parcul „Nada Florilor”, la ponton. Potrivit reprezentanților Primăriei Fălticeni, este vorba despre spectacolul intitulat “De 1 iunie toată lumea dansează pe ponton”, la care vor participa trupe locale de dans, şi care va cuprinde karaoke, cântece şi jocuri populare, discotecă în aer liber.

 


Intră acum și în grupul de