Acasă Evenimente Festivalul „Zilele şi nopţile studenţeşti” continuă! Vezi programul din această săptămână

Festivalul „Zilele şi nopţile studenţeşti” continuă! Vezi programul din această săptămână


Intră acum și în grupul de

La Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava se desfășoară, în perioada 11-31 mai, a V-a ediţie a Festivalului „Zilele și Nopțile Studențești –USV”.

Evenimentul este organizat de  Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS) și Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava (USV), în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Suceava.



Potrivit coordonatorilor festivalului, ZNSt – USV este cel mai mare proiect desfășurat în campusul universitar sucevean și are ca scop implicarea tuturor participanților într-o serie de activități recreative, oferindu-le ocazia de a experimenta viața studențească la un alt nivel.

Peste 100 de evenimente vor avea loc în cadrul ZNSt-USV: concerte, teatre, ateliere de lucru, concursuri, competiții sportive, conferințe, excursii, noaptea muzeelor, proiecții de film în aer liber, foc de tabără, festival de film 3D.

Vă prezentăm programul săptămânii 18-24 mai a Festivalului „Zilele și Nopțile Studențești –USV”:

Zilele și Nopțile Studențești

 

 

Implicate în cea de-a V-a ediție a proiectului „Zilele și Nopțile Studențești –USV”  sunt și organizațiile AIESEC Suceava, Asociația Tinerilor Istorici și Diplomați (ATID), Grupul de Inițiativă a Românilor din Basarabia(GIRB), Asociația Studențească FI®ESC, Asociația Studenților Creștini – Ortodocși (ASCOR), Asociația Eco-Bucovina, Asociația Studenților Implicați în Dezvoltarea Carierei (AStID), OSCER Suceava și European Law Student’s Association (ELSA).


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version