Camera de Comerț și Industrie Suceava organizează a III-a ediție a Conferinței AFACERI.RO


Intră acum și în grupul de

Camera de Comerț și Industrie Suceava în parteneriat cu firma Arhipelago şi Asociația pentru Economia Cunoașterii organizează vineri, 29 mai, la sediul C.C.I. Suceava cea de-a treia ediție a Conferinței Afaceri.RO.

„Ne vom bucura de prezența unor personalități din mediul de afaceri regional și național, oameni de afaceri cu experiență care vor vorbi despre proiecte de succes, provocări depășite și despre cum poți dezvolta un business de succes în România. Tematicile abordate în acest an vor face referire la: modalități de dezvoltare a afacerilor, marketing-ul online, dezvoltarea resursei umane şi dezvoltarea relaţiilor economice cu Republica Moldova şi Ucraina”, a declarat Lucian Gheorghiu, directorul general al CCI Suceava.

El a anunţat că printre invitaţi se numără Felix Patrascanu, co-fondator al firmei FAN Courier, care va vorbi despre provocările acestui business, cum a dezvoltat afacerea dar și despre implicarea sa în organizația Romanian Business Leaders si proiectele pentru susținerea antreprenoriatului romanesc; Nicoleta Munteanu, vice-președinte al Asociației Naționale a Antreprenorilor, care va vorbi despre greșelile majore ale antreprenorilor și cum afectează acestea dezvoltarea unui business de succes  şi Peter Barta, director executiv al Fundației Post-Privatizare, o organizație administrată în comun cu Comisia Europeană și Guvernul României.

camera de comert si industrie suceava

Gheorghiu a menționat că evenimentul are scopul de a interconecta antreprenori şi profesionişti din judeţele Suceava, Iaşi, Neamţ, Botoşani, Bacău și București, persoane care vor să construiască proiecte de afaceri viabile și  care caută soluţii.

Conferinţa Afaceri.RO Suceava 2015 se va desfășura pe două secţiuni, respectiv Dezvoltarea afacerilor și Workshop-uri interactive.

În cadrul primei secțiuni, cea pentru dezvoltarea afacerilor, speakerii vor oferi informaţii despre marketing-ul online, vor fi prezentate poveşti de succes ale unor antreprenori recunoscuți la nivel național și se va discuta despre importanţa hub-urilor(co-working spaces) pentru dezvoltarea afacerilor mici.

De asemenea, în cadrul workshop-urilor interactive, cele trei ateliere de lucru, care se vor desfășura în paralel, vor avea următoarele teme: Forum economic: Dezvoltarea parteneriatelor de afaceri în regiunea de graniţă RO-UA-MD (prezentarea conceptului Business2Business); Motivarea non-financiara a angajatilor; Marketing-ul: incotro? Când şi cum trebuie să investim în marketing.

„În deschiderea evenimentului, participanţii vor avea ocazia să afle beneficiile alăturării delegaţiei care va prezenta oportunităţile de investiţii din regiunea Nord-Est a României la Expoziţia Universală EXPO Milano 2015”, a mai spus directorul general al Camerei de Comerț și Industrie Suceava, Lucian Gheorghiu.

Toate informaţiile despre Conferinţa Afaceri.RO Suceava 2015, inclusiv agenda actualizată şi detalii despre invitați se găsesc pe pagina oficială: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-suceava-2015/. Înscrierile se fac prin completarea formularului on-line  de la secțiunea Inscrie-te, până la data de 28 mai sau apelând la datele de contact: telefon: 0230/521506, e-mail: [email protected].

Taxa de participare pentru participarea integrală la eveniment este 50 RON. Participarea doar la unul dintre workshop-uri este gratuită.


Intră acum și în grupul de