Expoziție de reptile vii, în premieră la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

În perioada 1 – 17 iunie, Shopping City Suceava aduce în oraş o expoziție inedită de reptile vii. Potrivit reprezentanților Shopping City Suceava, sucevenii vor putea admira șerpi piton, șerpi boa și șerpi anaconda, broaște țestoase de apă și de uscat, șopârle africane, pești exotici, caimani și iguane!

afis Expozitie reptile

„Pe toată perioada expoziției, cei mici pot să plece acasă cu un suvenir oferit în cadrul campaniei ”Adună colecția de reptile!”. Astfel, clienții care cumpără de minimum 50 lei din magazinele de copii din incinta Shopping City Suceava, pot câștiga instant 2 reptile de jucărie, iar cei care cumpără de minimum 100 lei pot câștiga instant un atlas ilustrat cu reptile și amfibieni, în joc fiind puse 500 de premii instant. Totodată, micuţii se pot transforma în simpatice reptile, avand posibilitatea sa fie pictați pe față, dar şi să participe la ateliere de creaţie art-raft, realizate în colaborare cu Alexandria Librării.

Expoziția de reptile vii este organizată în colaborare cu Dorin Șoimaru, un mare iubitor de animale, care adăposește circa 400 de exemplare de animale exotice la „Colțul Zoologic” din Ilișești. Deși este privată, Grădina Zoologică Șoimaru se bucură de prezența a sute de animale, multe dintre ele exotice și neobișnuite, din America Centrală, America de Sud, Europa, Africa sau Australia”, au informat reprezentanții complexului comercial.

Expoziția de reptile vii poate fi vizitată, zilnic, între orele 09:00 – 21:00, în incinta Shopping City Suceava. Intrarea este liberă pentru toți vizitatorii. Grupurile organizate se pot programa în prealabil la numărul de telefon: 0330 401 850 int 4.

 


Intră acum și în grupul de