Radio Viva Fm va transmite live de la Salonul Auto Bucovina


Intră acum și în grupul de

În perioada 19 – 21 iunie, pe Esplanada Casei de Cultură Suceava, va avea loc Salonul Auto Bucovina, iar cu această ocazie Radio Viva Fm va transmite live pentru a-și ține la curent ascultătorii cu noutățile din lumea auto.

macheta viva fm

Reprezentanții Radio VIVA FM au informat că realizatorii de programe se vor alinia la grila de start, pe 19 iunie începând cu ora 12.00 și pe 20 iunie de la ora 15.00, pe esplanada Casei de Cultură cu un program live plin cu surprize.

„Se pot câștiga weekenduri la munte oferite de pensiunea Belvedere din Vatra Dornei, Hotel Sofia din Sucevița și multe pachete de răsfăț pentru mașinile personale”, se arată într-un comunicat de presă.

De asemenea, sursa citată a mai arătat că pe perioada salonului auto vor fi organizate prezentări ale celor mai noi modele de autoturisme, vor avea loc sesiuni de drive test ale participanților la eveniment şi se vor acorda numeroase premii pentru cei care vor asista la eveniment.

Salonul Auto Bucovina 2015 este organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava.


Intră acum și în grupul de