Parada vehiculelor retro românești și târg hadmade, în week-end, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

În acest sfârşit de săptămână, cei care vin la Iulius Mall Suceava îşi vor putea îmbogăţi experienţa de shopping cu parada vehiculelor retro româneşti şi un târg handmade.

Iulius Mall Suceava

Potrivit reprezentanților complexului comercial, de vineri până duminică, în perioada 14 – 16 august 2015, parterul Iulius Mall Suceava găzduieşte o nouă ediţie a Târgului de Handmade.

„Cei pasionaţi de obiectele lucrate manual au prilejul de a se întâlni cu artizanii, de a cumpăra articole unicat şi de a descoperi tehnicile inedite prin care sunt realizate micile „opere de artă”.

Cercei, coliere şi brăţări în stiluri variate, eşarfe, accesorii de păr, papioane şi piese vestimentare croşetate, în culori vesele,  cutii de bijuterii, portofele, tocuri de ochelari şi alte obiecte decorate prin tehnica decupajului, hăinuţe pentru copii cu motive tradiţionale şi cosmetice naturale sunt doar o parte dintre propunerile maeştrilor lucrului manual.

Sâmbătă, de la ora 10.00, nostalgicii au prilejul de a admira, în parcarea Iulius Mall, bijuteriile pe patru roţi care fac parte din istoria ţării. Retromobil Club România prezintă expoziţia „Fabricat în România”, oferindu-le pasionaţilor de cai putere posibilitatea de a vedea îndeaproape automobile care au ieşit pe piaţă în urmă cu zeci de ani. Printre modelele prezentate se află şi un autoturism Dacia 1300 din anul 1969, primul an în care modelul s-a produs în România. Este vorba despre „Coana Mare”, a nouăzecea maşină Dacia produsă la noi în ţară. În anul 2010, automobilul vedetă a câştigat Concursul de Eleganţă de la Sinaia, iar în 2012 a parcurs aproximativ 8.000 de kilometri în Turul Europei, potrivit lui Dănuţ Crainiciuc, propietarul maşinii şi organizatorul evenimentului”, se arată într-un comunicat al Iulius Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de