O nouă farmacie Sensiblu a fost inaugurată la Shopping City Suceava

Sucevenii au la dispoziție consiliere de specialitate și promoții speciale în cea mai nouă farmacie Sensiblu din Suceava, deschisă în complexul comercial Shopping City Suceava, începând din această săptămână.

Potrivit reprezentanților complexului comercial, Sensiblu răsplătește cu un cadou marca Herbosophy, primii 200 de clienți care fac cumpărături non-pharma de minim 40 ron.

Sensiblu

Situată în incinta Shopping City Suceava, la intrarea dinspre Baumax, farmacia Sensiblu oferă o gamă largă de produse farmaceutice (cu și fără prescripție medicală), parafarmaceutice, suplimente alimentare, produse de îngrijire, precum și produse dedicate mamei și copilului.

„Din oferta Sensiblu fac parte branduri renumite de îngrijire precum Apivita, L’Érbolario, -417, Biosilk, Batiste, Splat, Chapter, IWhite, alături de brandurile proprii Sensiblu Herbosophy, Oxyance, Imacul’éau și Dermalin.

Mai mult decât o farmacie, la Sensiblu găsiți personal prietenos și bine pregătit, care vă oferă consiliere de specialitate, astfel încât să beneficiați de cele mai bune soluții pentru sănătate și frumusețe”, au informat reprezentanții Shopping City Suceava.

Noua unitate Sensiblu este deschisă de luni până sâmbătă de la ora 9.00 la ora 21.00, iar duminică de la ora 9.00 la ora 20.00.

În Suceava, farmaciștii Sensiblu vă stau la dispoziție în șase farmacii, situate pe strada Humorului, Ana Ipătescu, Nicolae Bălcescu, strada Universității, la Piața Mare și în centrul comercial Shopping City Suceava (strada Calea Unirii, nr. 27B).

Pentru a fi la curent cu sfaturile de sănătate și cele mai recente promoții, accesați site-ul www.sensiblu.com și urmăriți pagina www.facebook.com/Sensiblu.