Au început înscrierile pentru „Crosul Sucevei” ce va avea loc duminică, 6 septembrie. Află ce premii poţi câştiga!


Intră acum și în grupul de

Duminică, 30 august a.c., au început înscrierile pentru „Crosul Sucevei” care va avea loc în data de 6 septembrie a.c., începând cu ora 12:00, în municipiul reşedinţă de judeţ.

Toţi cei care doresc să participe la eveniment sunt aşteptaţi să se înscrie la cortul oficial amplasat pe esplanada Casei de Cultură din Suceava. Cortul va fi deschis până în ziua crosului, între orele 9.00-18.00.

Potrivit organizatorilor, pot participa la această competiţie doar cetățenii domiciliați pe raza municipiului Suceava. Nu pot participa la „Crosul Sucevei”  sportivii legitimați la vreun club sportiv.

crosul sucevei, cort inscrieri

“Pentru înscriere aveți nevoie de un act de identitate, iar copii minori de până în 14 ani trebuie să prezinte certificatul de naștere și să fie însoțiți de un aparținător care va trebui să semneze o declarație prin care să-și dea acordul în vederea participării la concurs”, precizează organizatorii evenimentului.

Concursul se va desfăşura pe cinci categorii: copii- băieţi şi fete cu vârste între 8 şi 13 ani (distanţa de alergare- 2000 de metri), juniori şi junioare cu vârste între 14 şi 18 ani (distanţa de alergare- 2500 de metri), seniori şi senioare cu vârste între 19 şi 39 de ani (distanţa de alergare- 2500 de metri), veterani categoria I, atât masculin cât şi feminin, cu vârste între 40-49 de ani (distanţa de alergare – 2000 de metri) şi veterani categoria II, atât masculin, cât şi feminin, cu vârsta peste 50 de ani (distanţa de alergare- 2000 de metri).

Vor fi puse la bătaie trei premii: Premiul 1 – televizor Smart Samsung, diagonala 102 cm (câte un premiu atât la feminin, cât şi la masculin), Premiul 2: televizor Smart Samsung, diagonala 82 cm (câte un premiu atât la feminin, cât şi la masculin), Premiul 3: televizor Smart Samsung, diagonala 62 cm (câte un premiu atât la feminin, cât şi la masculin).

Totodată, participanţii la cros vor putea participa la o tombolă în cadrul căreia vor fi oferite zece premii a câte un aspirator Samsung.

Premiile sunt oferite de firma Marelvi Electrocasnice reprezentată prin Dumitru Mihalescul.

crosul sucevei (2)

Crosul Sucevei este organizat de Asociația Județeană de Atletism Suceava în parteneriat cu Tineretul Național Liberal Suceava.

Competiţia este susţinută de sportivii Cristina Casandra, Sorin Raţă, Dorin Goian şi Daniel Balan.

Sponsorii acestui eveniment sunt Marelvi Electrocasnice şi deputatul Ioan Balan.

Printre partenerii media ai evenimentului se numără: Bucovina TV, Intermedia TV, Monitorul de Suceava, Obiectiv de Suceava, Crai Nou, OrasulSuceava.ro, NewsBucovina.ro, SuceavaLive.ro, SVNews.ro, SuceavaNews.ro, Radio TOP, Impact FM, Viva FM, Radio AS.


Intră acum și în grupul de