Sesiuni gratuite de dans, târg de antichități și ateliere pentru copii, în weekend, la Iulius Mall Suceava

Cele mai distractive zile încep la Iulius Mall Suceava! Weekend-ul petrecut în îndrăgita destinaţie de shopping şi relaxare aduce surprize pentru întreaga familie: târg dedicat obiectelor cu patina timpului, lecţii de dans pentru toate vârstele, ateliere de creaţie în compania clovnului Bobo şi o petrecere techno la Strikers Club.

antichitati

 

Potrivit reprezentanților Iulius Mall Suceava, de vineri până duminică, în perioada 4 – 6 septembrie 2015, cei pasionaţi de obiectele simbol ale trecutului sunt invitaţi la o nouă ediţie a Târgului de Artă şi Antichităţi.

„Colecţionarii vor prezenta publicului de la parterul Iulius Mall Suceava cele mai frumoase piese care reprezintă culturi diferite. Decoraţiuni, piese de mobilier, tablouri, argintărie, filatelie, numismatică, bijuterii, ceasuri vintage şi alte articole înnobilate cu valoarea trecerii timpului vor fi expuse, spre încântarea celor care doresc să admire şi să cumpere obiecte cu adevărat speciale”, informează organizatorii.

De asemenea, vineri, 4 septembrie, de la ora 22.30, Club Strikers organizează o petrecere inedită. Clienţii îl vor putea asculta pe Argatu`, într-un program de muzică techno în combinaţie cu ritmurile folclorului românesc. Preţul biletului de intrare este 20 de lei.

 

Ziua de sâmbătă aduce activităţi antrenante pentru prichindei. De la ora 16.00, în zona KidsLand, cei mici sunt aşteptaţi la o sesiune prelungită de distracţie, alături de clovnul Bobo.

„Îndrăgitul lor prieten îi va învăţa arta origami în cadrul unor ateliere tematice. Petrecerea va fi condimentată cu surprize dulci, concursuri amuzante şi premii pentru pofta lor de joacă”, au menționat reprezentanții Iulius Mall Suceava.

salsa

Sursa citată a mai arătat că duminică, de la ora 17.00, clienţii Iulius Mall Suceava primesc invitaţie la dans. Cei care adoră să se mişte pe ritmuri antrenante vor avea şansa să înveţe paşii unor stiluri de dans latino.

„Iniţiaţi, începători sau simpli curioşi vor fi ghidaţi de profesioniştii Salsa Family, la parterul Iulius Mall, în minunata lume a dansurilor caraibice, salsa, bachata şi merengue. Cei mai curajoşi dintre clienţii care vor accepta provocarea ritmată vor fi răsplătiţi cu meniuri în food court”, se mai arată în comunicatul Iulius Mall Suceava.

 

Până pe 20 septembrie, Iulius Mall te ajută să „iei cu tine distracţia la şcoală”. La campanie participă toţi cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele lor preferate, se prezintă cu bonurile la Centru Info şi completează taloanele speciale. În urma tragerilor la sorţi, care se vor desfăşura pe 6, 13 şi 20 septembrie 2015, cei mai norocoşi trei clienţi Iulius Mall vor câştiga premii de ultimă generaţie: consolă Xbox One cu senzon Kinect. Zilnic, primii 166 de participanţi vor primi cadouri instant, în funcţie de norocul lor: selfie stick-uri, stick-uri memorie USB, încărcătoare portabile, căşti headphones, căni personalizate, rechizite, vouchere de cumpărături şi băuturi răcoritoare.