„Topul firmelor private din județul Suceava” a ajuns la ediția a XX-a


Intră acum și în grupul de

Federația Patronală a Intreprinderilor Mici și Mijlocii din județul Suceava organizează vineri, 2 octombrie 2015, la Salonul Balada, cea de-a XX-a ediție a „Topului firmelor private din județul Suceava”.

topul firmelor private

La eveniment vor participa peste 300 de firme IMM din județul Suceava alături de autorități publice locale și centrale, instituții publice locale și centrale, conducerea CNIPMMR, instituții bancare, alte organizații și organisme de la nivel local și național, parteneri și colaboratori ai Federației Patronale IMM din județul Suceava.

„TOPUL IMM SUCEAVA 2015 va evidenția rezultatele economice deosebite obținute de firmele IMM sucevene în anul 2014. Performanțele lor economice se regăsesc în primele 3 locuri ale Topului IMM Suceava care va evidenția, dincolo de cifre și statistici, eforturile depuse, resursele nelimitate ale firmelor spre a derula afaceri în condiții dificile, spre a furniza servicii și produse performante, spre a menține și/sau a crește numărul locurilor de muncă”, se arată într-un comunicat al Federației Patronale a Intreprinderilor Mici și Mijlocii din județul Suceava.

 

 


Intră acum și în grupul de