Târg handmade, ateliere de creații și lecții de dans, la Iulius Mall Suceava

La Iulius Mall continuă evenimentele mult îndrăgite de suceveni, care completează sesiunile de shopping. Artizani iscusiţi îi aşteaptă la târgul de obiecte handmade, copiii pot crea articole decorative, profesioniştii în dans sunt gata să le ofere lecţii gratuite, iar cei care îşi doresc să ajute, pot dona o carte pentru elevii din şcolile cu biblioteci modeste.

Iulius Mall Suceava

De vineri până duminică, în perioada 9 – 11 octombrie 2015, cei care vin la cumpărături în Iulius Mall se pot delecta cu o nouă ediţie a Târgului Handmade.

Bijuterii elegante, haioase sau cu personalitate, accesorii pentru păr, piese vestimentare, tablouri, ceasuri de perete, cutii decorative, produse cosmetice naturale şi multe alte articole lucrate manual, care impresionează prin formă, culoare şi tehnicile inedite prin care sunt realizate, sunt propunerile Târgului Handmade”, au informat reprezentanții Iulius Mall Suceava.

Potrivit sursei citate, sâmbătă, de la ora 14.00, cei mici îşi pot antrena din nou imaginaţia şi îndemânarea, în cadrul atelierelor de creaţie. În zona KidsLand, prichindeii se vor întâlni cu specialiştii creatori, care îi vor îndruma în realizarea ghivecelor de ceramică decorate prin pictură şi cu detalii din natură. Obiectele realizate de cei mici vor fi inspirate din frumuseţea toamnei, cu ajutorul lor putându-şi decora camera în ton cu anotimpul.

Pentru că au atras foarte mulţi bucovineni, duminică, de la ora 17.00, clienţii Iulius Mall Suceava se vor bucura din nou de lecţiile gratuite de dans. Invitaţia la mişcare pe ritmuri latino vine de la specialiştii Salsa Family Suceava, care vor anima parterul Iulius Mall cu talentul şi pasiunea lor. Pe ring sunt aşteptaţi toţi cei care iubesc să danseze şi care vor să înveţe ritmuri latino caraibice, salsa, bachata, merenque şi kizomba.

Până la finalul lunii octombrie, Iulius Mall, cu sprijinul librăriei Cărtureşti, desfăşoară campania „Ai în plus o carte? Dă-o mai departe!”, cu scopul de a strânge cât mai multe cărţi pentru elevii care nu au acces la o bibliotecă dotată corespunzător. Punctul de colectare este amenajat la Centrul Info, iar cei care donează un volum sunt răsplătiţi pentru gestul lor frumos şi generos cu vouchere care le oferă un discount de 15% la o nouă achiziţie din librăria Cărtureşti.

 

loading...