Circul Toredo le-a pregătit sucevenilor cinci zile de distracție! Spectacolele au loc în parcarea Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

În perioada 8 – 12 octombrie, sucevenii sunt invitați în parcarea Shopping City Suceava să ia parte la un spectacol impresionant, prezentat de Circul Toredo, în colaborare cu Circul Globus din București.

Circarii au pregătit pentru suceveni un spectacol aniversar cu peste 30 de animale în arenă, pentru a sărbători cei 60 de ani de activitate şi experienţă. Nicolae Tutulică Toredo, considerat părintele magiei moderne în România, a susţinut primul spectacol într-un cort, în urmă cu aproape șase decenii.

circ (2)

Sucevenii vor putea vedea, timp de două ore, o dresură impresionantă și unică de tigri siberieni, cămile albe, cai, lame, ponei, maimuțe, varani, șerpi, iar artiştii circului vor asigura buna dispoziţie şi cu acrobații la înălțime și la sol, magie și levitație.

De asemenea, o familie de clowni pitici va amuza spectatorii.

Spectacolele vor avea loc joi, vineri și luni începând cu ora 18:30, iar sâmbătă şi duminică vor fi câte două reprezentaţii pe zi, care vor începe la orele 15:30 şi 18:30.

Potrivit reprezentanților Circului Toredo, accesul pentru un copil însoțit de un adult care plătește biletul este gratuit dacă prezentați la casa de bilete afișul spectacolului printat alb-negru.

afis circ toredo

„Mergeți cu afișul printat la casa de bilete a Circului Toredo, cumpărați un bilet pentru adulți, iar copilul dumneavoastră va beneficia de intrare gratis”, au informat organizatorii.

 


Intră acum și în grupul de