Peste 4.000 de copii au participat la superspectacolul susținut de Gașca Zurli la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Peste 4.000 de copii, însoțiți de părinți și bunici au luat parte la spectacolul „Am o căsuță mică” susținut de Gașca Zurli, duminică, 25 octombrie, la Shopping City Suceava.

SCSV-Gasca Zurli (2)

Cel mai inedit teatru privat pentru copii a prezentat un show interactiv, vesel, colorat şi educativ, în care cei mici au cântat, au dansat și au aplaudat alături de Fetiţa Zurli, Clopoţel, Truli, Tanti Prezentatoarea, Yuppi, Zdrăngănel, Zâna Bună şi Vrăjitoarea Tura Vura.

Spectacolul „Am o căsuță mică” este o producţie originală plină de energie şi culoare, cântece şi veselie, interactivitate şi multă distracţie. Timp de o oră și jumătate, copiii şi părinţii s-au bucurat de ingredintele unui spectacol minunat: cântece vesele şi antrenante, costume colorate, recuzită atrăgătoare şi multă bucurie. La finalul spectacolului, artiștii au oferit autografe celor prezenți la eveniment. În plus, cei mici au putut să-și achiziționeze produsele personalizate marca Zurli, dar și să participe la o tombolă cu premii constând în cele mai cunoscute și îndrăgite produse Zurli.

SCSV-Gasca Zurli (4)

„Popularitatea Găștii Zurli a atras un număr surprinzător de mare de copii, mai ales că evenimentul a avut loc într-un spațiu public, cu intrare liberă. Atât părinții, cât și copiii s-au folosit de orice articol de mobilier din incinta galeriei comerciale pentru a putea să-și vadă cât mai aproape personajele preferate. Probabil orice spațiu ar fi fost neîncăpător pentru un spectacol de asemenea anvergură, însă în ciuda unui public foarte numeros, toți copiii s-au distrat și au dansat pe melodiile deja celebre: Am o căsuță mică, Vreau un pupic de noapte bună.

Gaşca Zurli a îmbinat perfect teatrul, muzica, poveştile şi magia într-un spectacol care i-a fascinat pe cei mici”, au transmis reprezentanții Shopping City Suceava.

SCSV-Gasca Zurli (1)

Shopping City Suceava – mai mult shopping și distracție în familie


Intră acum și în grupul de