Târg de obiecte lucrate manual și activități pentru copii, în acest weekend, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava continuă să le ofere clienților nenumărate motive de bucurie și a pregătit un nou sfârșit de săptămână cu evenimente aparte. Sucevenii pot găsi la târgul de obiecte lucrate manual cadouri unice, iar copiii sunt invitați la ateliere de creație și la multiple activități antrenante.

Iulius Mall Suceava 01

Potrivit reprezentanților complexului comercial, de vineri până duminică, în perioada 27 – 29 noiembrie 2015, parterul Iulius Mall Suceava găzduiește o nouă întâlnire a artizanilor cu măiestrie.

„Clienții vor găsi la Târgul de Handmade obiecte cu adevărat aparte, care le pot completa garderoba și colecțiile de podoabe sau le pot înfrumuseța locuința. Bijuterii felurite, accesorii pentru păr sau vestimentare, decoraţiuni pentru interior sau exterior, articole de îmbrăcăminte pentru copii şi pentru adulţi, lumânări parfumate şi multe altele sunt opţiunile handmade pentru orice preferinţe. În plus, prin unicitatea lor, articolele expuse pot fi idei de cadouri speciale”, se arată într-un comunicat al Iulius Mall Suceava.

Sursa citată a mai arătat că sâmbătă, de la ora 14.00, copiii pot intra în rolul de mici artiști, sub îndrumarea specialiștilor de la Creativ & Deco, iar de la ora 16.00 se vor putea distra în compania clovnului Bobo.

Astfel, în zona KidsLand prichindeii își pot pune în evidență imaginația, iar în spiritul Zilei Naționale a României cei mici vor contura harta țării, pe baza unei forme puse la dispoziție. În funcție de îndemânarea lor, participanții vor crea munți și dealuri, vor marca marea și râurile și vor învăța lucruri noi.

De asemenea, clovnulul Bobo a pregătit un program încărcat cu surprize, farse, trucuri haioase și concursuri.(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de