Evenimente aparte, de Moș Nicolae, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

În așteptarea lui Moș Nicolae, sucevenii sunt invitați la Iulius Mall, pentru a se bucura de evenimentele îndrăgite.

Iulius Mall Suceava

Potrivit reprezentanților centrului comercial, cei care vor să pună în ghetuțele persoanelor dragi cadouri aparte sunt așteptați la parterul Iulius Mall Suceava, acolo unde se vor întâlni cu numeroși colecționari din toate colțurile țării, la Târgul de antichități.

Acesta va avea loc de vineri până duminică, în perioada 4 – 6 decembrie 2015, iar cei care doresc să îşi îmbogăţească propriile colecţii sau să îi surprindă pe apropiați vor găsi o varietate de articole cu poveşti care abia aşteaptă să fie spuse: ceasuri, porţelanuri, numismatică, filatelie, bijuterii, mic mobilier, tablouri, accesorii, decoraţiuni şi multe alte obiecte învăluite în mister.

Copii vor avea ocazia să își folosească imaginația și îndemânarea sâmbătă, de la ora 14.00, în zona KidsLand, unde vor realiza felicitări pentru Moș Nicolae.

De asemenea, duminică, de la ora 16.00, cei mici sunt așteptați să se distreze în compania clovnului Bobo și a prietenilor de vârsta lor. Alături de îndrăgitul personaj, copiii se vor juca, vor participa la concursuri și se vor amuza la farsele și giumbușlucurile lui Bobo. Pentru că au fost cuminți întregul an, vor fi răsplătiți cu baloane și surprize dulci.

Sâmbătă, de la ora 17.00, clienții Iulius Mall primesc invitație la dans. Lecțiile ritmate se desfășoară la parterul mall-ului, iar toți doritorii vor fi ajutați să deprindă mișcările latino. Astfel, sucevenii se pot antrena pentru petrecerile de sărbători învățând de la specialiștii Salsa Family să danseze salsa, bachata şi merengue. (M.T.)

dans salsa family


Intră acum și în grupul de