Acasă Evenimente Voluntarii din județul Suceava, premiați de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret

Voluntarii din județul Suceava, premiați de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret


Intră acum și în grupul de

Lounge Suceava, situat în foaierul Casei de Cultură din municipiu, a găzduit, sâmbătă seara, o nouă ediție a evenimentului „Gala Voluntarilor”.

gala voluntarilor (14)

Cu acest prilej, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret a premiat voluntarii și organizațiile care s-au implicat în acest an în diverse acțiuni și au adus valoare societății. De asemenea, „Gala Voluntarilor” a adus în fața publicului momente artistice susținute de tineri suceveni talentați, iar mai mult decât atât, cei care au dorit să facă o faptă bună au putut dona bani pentru a sprijini trei familii.

Astfel, au fost premiate 45 de asociații, organizații, dar și voluntari care s-au implicat exemplar pe parcursul acestui an și au demonstrat că activitatea lor este una care aduce numeroase beneficii.

Daniel Davidel și Anca Lămășanu, reprezentanți ai Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava au fost cei care au oferit voluntarilor din județ diplome și plachete, aceștia urcând pe scenă în aplauzele celorlalți tineri.



După festivitatea de premiere, „Gala Voluntarilor” a continuat cu momente artistice impresionante ale unor tineri care s-au afirmat sau se află în ascensiune în peisajul artistic sucevean.

Au încântat publicul Ansamblul „Izvorașul” din Liteni, Eduard Hanuseac, Claudia Țibichi, Ionuț Coflet, Romeo Spirescu, Natalia Reciulschi, Miruna Varzaru și Tudor Spirescu, Dana Lazăr, Diana Sacaliuc, Bogdan Galan, Vasile Ilk, Iuliana Levinschi, Bianca Ilie și Alexandru Constantin, dar și Ansamblul „Bucovina”.

Pentru promovarea voluntariatului în Suceava, și redacția NewsBucovina a fost premiată la „Gala Voluntarilor”. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version